Bibliotheek Servicepunt Pannerden

Bieb: een inspirerende avond met Isa Hoes en Medina Schuurman

  • Hits: 344

Kunstwerk! en Rebers Boek en Buro organiseren samen een inspirerende avond met Isa Hoes en Medina Schuurman. Zaterdag 25 november 2017 aanvang 20:00 uur in de Rabobankzaal van het Musiater vertellen zij over hun boek “Te lijf” – de kunst van het mooi ouder worden. Elke bezoeker ontvang een goodie bag.

Isa Hoes en Medina Schuurman zijn als actrices zijn al jarenlang te zien op televisie, maar nu hebben ze een boek geschreven. Samen zijn ze op zoek gegaan naar een prettige manier om ouder te worden. Het resultaat is te lezen in hun boek ‘Te lijf – de kunst van het mooi ouder worden’.

In “Te lijf’ halen Isa Hoes en Medina Schuurman de overgang uit de taboesfeer. Met open vizier en eerlijke pen onderzoeken zij niet alleen de veranderingen in lijf, hoofd en hart – rimpels, opvliegers en stress – maar ook die op het terrein van vriendschap, seksualiteit, zingeving, moederschap en werk. Tijdens hun zoektocht praten zij met deskundigen – van hormoonarts tot filosoof, van seksuoloog tot voedingsexpert – en experimenteren ze met onder andere botox, rebalancing, trilapparaten en readings.

Op initiatief van Kunstwerk! en Rebers Boek en Buro komen zaterdag 25 november Isa Hoes en Medina Schuurman voor een inspirerende avond naar Kunstwerk! Het Musiater. De avond staat bol van herkenbare anekdotes.

Na de voorstelling zal er in de foyer een “marktje” zijn met diverse stands met informatie en artikelen voor de doelgroep. Te denken valt aan overgangsconsulentes, sportzaak, parfumerie, huidadvies, ondersteuning op geestelijk en lichamelijk vlak en boeken.

Alle bezoekers ontvangen een rijk gevulde goodie bag, gevuld door de organisaties die deelnemen aan deze avond.

Boekverkoop wordt verzorgd door Rebers Boek en Buro en Isa Hoes en Medina Schuurman zullen signeren.

Mis deze inspirerende avond op 25 november 2017 aanvang 20:00 uur in de Rabobankzaal van Het Musiater niet!

Kaartjes à € 12,50 zijn verkrijgbaar bij Kunstwerk! de Bibliotheek Liemers vestiging Zevenaar, Rebers Boek en Buro en Kunstwerk! Het Musiater.

Foto Isa Hoes en Medina Schuurman met Mark Uyl

Tagged under Bibliotheek

Enquête woonvisie: Doe mee!

Voor ons als Dorpsraad is het belangrijk om ook uw mening te vragen als het over wonen gaat. Door het invullen van deze 5-10 minuten durende enquête, helpt u om een beter beeld te krijgen over uw ideeën en belevenis rondom het thema woonvisie en leefbaarheid.

Klik hier om naar de enquête te gaan!


 

liemers logo bibliotheek  Servicepunt Pannerden

 


 

Contactgegevens

Adres

Claudius Civilisstraat 3, 6911AW PANNERDEN

  Telefoon 0316-202005
  E-mail info@debibliotheekliemers.nl
  Website www.debibliotheekliemers.nl
   

 De bibliotheek is nu ook te volgen op Instagram en Pinterest.

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten, volg ons op de sociale media Facebook, Instagram, Twitter of Pinterest.

Openingstijden

maandag : 13:30 - 17:00 uur. Vanaf 1 juni: 14:00 - 15:30 uur.
  dinsdag : gesloten
  woensdag : 09:30 - 12:00 uur en 13:30 - 17:00 uur
  donderdag : 09:30 - 12:00 uur
  vrijdag : gesloten
  zaterdag : 11:00 - 14:00 uur
  zondag
: gesloten
     
Afwijkende openingstijden    Week 52 zijn de servicepunten Lobith en Pannerden gesloten ivm de feestdagen.
 

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!