Bibliotheek Servicepunt Pannerden

Bibliotheek de Liemers: Luister naar Özcan Akyol (Eus)

  • Hits: 98

Kunstwerk! de Bibliotheek organiseert dit jaar een boeiende lezing van Özcan Akyol op vrijdag 3 mei a.s. in de OGtent in Duiven. Özcan Akyol – beter bekend als Eus – is een Nederlandse schrijver, columnist en regisseur met Turkse roots. Hij is regelmatig op tv te zien als tafelgast bij programma’s als Eus in Medialand, De Wereld Draait Door en Pauw. Dit jaar gaat hij gaat het programma ‘Sterren op het Doek’ presenteren. Özcan Akyol staat bekend om zijn nuchtere analyses en directe taal. Iets wat hij tijdens deze avond ongetwijfeld zal laten zien. Hij is een stoere, oprechte schrijver en zijn boeken worden ook door jongeren graag gelezen.

In 2012 schreef hij het boek Eus, een roman over een puber in een moeilijke thuissituatie. Met dit, deels waargebeurde boek werkte hij zichzelf omhoog van straatschoffie tot literaire belofte. Het vervolg is de roman Turis, over zijn tirannieke vader. Zijn televisieserie De neven van Eus werd in 2017 genomineerd voor de Televisiering. In de serie bezoekt de schrijver Turkije, met daar wonende familieleden als zijn belangrijkste gidsen. Hij heeft een eigen, onafhankelijke stijl zowel als schrijver, spreker, commentator en regisseur en kiest voor een eigen koers. Zijn boeken geven een pakkend beeld van de hedendaagse cultuur en samenleving. Tijdens de pauze is er gelegenheid voor een persoonlijk gesprek met de auteur en het laten signeren van boeken.

‘Een literair talent van heb ik jou daar.’ Paul Witteman

Datum: Vrijdag 3 mei 2019
Locatie: Ogtent Remigiusplein 11, Duiven
Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 7,50
Kaartverkoop: OGtent, Kunstwerk! de Bibliotheek in Duiven, Westervoort en Zevenaar Hal12.

Voor meer informatie: zie www.liemerskunstwerk.nl.


 

liemers logo bibliotheek  Servicepunt Pannerden

 


 

Contactgegevens

Adres

Claudius Civilisstraat 3, 6911AW PANNERDEN

  Telefoon 0316-202005
  E-mail info@debibliotheekliemers.nl
  Website www.debibliotheekliemers.nl
   

 De bibliotheek is nu ook te volgen op Instagram en Pinterest.

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten, volg ons op de sociale media Facebook, Instagram, Twitter of Pinterest.

Openingstijden

maandag : 13:30 - 17:00 uur. Vanaf 1 juni: 14:00 - 15:30 uur.
  dinsdag : gesloten
  woensdag : 09:30 - 12:00 uur en 13:30 - 17:00 uur
  donderdag : 09:30 - 12:00 uur
  vrijdag : gesloten
  zaterdag : 11:00 - 14:00 uur
  zondag
: gesloten
     
Afwijkende openingstijden  

T Scathe is dicht in de herfstvakantie, daarom is de bibliotheek in Pannerden in week 42 gesloten. Uiteraard zijn de leners van harte welkom in onze andere vestigingen.

 

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!