Bibliotheek Servicepunt Pannerden

Open dag bij Kunstwerk! Volksuniversiteit Zevenaar

  • Hits: 85

Al meer dan 20 jaar is de Kunstwerk! Volksuniversiteit Zevenaar een begrip in de Liemers.

Op zondag 2 september a.s. houdt Volksuniversiteit Zevenaar haar jaarlijkse Open Dag. Tussen 11.00 en 15.00 uur is iedereen welkom, jong en oud. Kom kennis maken, kijken, proeven, luisteren, ervaren en deelnemen bij de verschillende demonstraties en kleine workshops. Naast het bekende aanbod cursussen en workshops staan ook nieuwe activiteiten op het programma!

open dagVU

Nieuw tijdens de Open Dag zijn er o.a. demonstraties van 3D printen, drone vliegen en Arduino programmeren. Je kunt hiermee een knipperlicht maken of een weerstation, maar er zijn meer mogelijkheden. Gedurende cursus leer hoe je de Arduino kunt programmeren, daarna kun je eigen projecten maken, zoals bijvoorbeeld een automatische tuinsproeier, die alleen water geeft als het warm en zonnig is. Ook vragen we aandacht voor de taalcursussen. Een vreemde taal spreken namelijk verruimt je blikveld en opent nieuwe wegen. Of het nu gaat om een vakantie naar een ver land of om een nieuwe werkkring. Door het spreken van een andere taal vergroot je je mogelijkheden op nieuwe contacten. De cursussen van de Kunstwerk! Volksuniversiteit zijn laagdrempelig en vooral praktisch ingesteld.

Dankzij onze docent bloemschikken is het hele gebouw tijdens deze open dag prachtig en sfeervol in de bloemen gezet, de kookdocenten zorgen voor lekkere hapjes. Veel cursisten grijpen de Open Dag aan om nader kennis te maken met de docenten. Vanaf de tweede helft van september gaan de cursussen van start. Er is keuze uit meer dan 200 verschillende activiteiten op het gebied van talen, kunst & cultuur, kunstzinnige vorming, persoonlijke ontwikkeling en informatica.

Kijk voor meer informatie vooral op www.liemerskunstwerk.nl Daar kun je je ook nu al inschrijven!


 

liemers logo bibliotheek  Servicepunt Pannerden

 


 

Contactgegevens

Adres

Claudius Civilisstraat 3, 6911AW PANNERDEN

  Telefoon 0316-202005
  E-mail info@debibliotheekliemers.nl
  Website www.debibliotheekliemers.nl
   

 De bibliotheek is nu ook te volgen op Instagram en Pinterest.

Wil je op de hoogte blijven van al onze activiteiten, volg ons op de sociale media Facebook, Instagram, Twitter of Pinterest.

Openingstijden

maandag : 13:30 - 17:00 uur. Vanaf 1 juni: 14:00 - 15:30 uur.
  dinsdag : gesloten
  woensdag : 09:30 - 12:00 uur en 13:30 - 17:00 uur
  donderdag : 09:30 - 12:00 uur
  vrijdag : gesloten
  zaterdag : 11:00 - 14:00 uur
  zondag
: gesloten
     
Afwijkende openingstijden  

T Scathe is dicht in de herfstvakantie, daarom is de bibliotheek in Pannerden in week 42 gesloten. Uiteraard zijn de leners van harte welkom in onze andere vestigingen.

 

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!