We hebben 208 gasten en geen leden online

Spreuk van de week in Pannerden

Het is goed leven, als je het kunt leiden.

Piet Benning

Ook een spreuk van de week? info@pannerden.info

Beverspeuren zondag 8 oktober 2017

Categorie
Algemeen
Datum
zondag 8 oktober 2017 10:00
Locatie
Eltenseweg nr. 6 te Lobith
Email
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Stichting Recreatie en Toerisme Rijnwaarden organiseert in samenwerking met de Beverwerkgroep Rijnwaarden een leerzame en leuke ochtend voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Een boom aangevreten door een bever

Om 10:00 verzamelen we bij de fruitloods aan de Eltenseweg nr. 6 te Lobith voor limonade en een lekkere koek, voor de ouders/begeleiders  is er natuurlijk koffie en thee.

Om 10:15 starten we met een korte film over de bever en zullen de leden  van de Beverwerkgroep Rijnwaarden  vertellen en ook het e.e.a.  laten zien over dit bijzondere dier. Wist je bijvoorbeeld al dat de bever het grootste knaagdier van Europa is? En dat hij knal oranje tanden heeft?


Daarna gaan we met zijn allen naar buiten. Na een korte wandeling gaan we in de waterrijke omgeving van de zogenaamde ‘kleiputten’  op zoek naar sporen van bevers en brengen we zo mogelijk ook een bezoek aan een heuse beverburcht. Je moet wel goed opletten want de ingang zit verstopt onder water! De omgevallen bomen verraden een beetje waar de burcht zich bevind.


Vind je het leuk om veel te weten te komen over de bever? Trek dan stevige schoenen of laarzen aan, pak je verrekijker en ga op 8 oktober a.s. met ons mee. Rond 12:30 zijn we weer terug.

Start: 10:00 Eltenseweg 6 te Lobith. Kosten € 2,50 per persoon incl. koffie/thee/limonade en wat lekkers. Bij voorkeur gepast betalen. Parkeren van auto´s in de kern van Lobith!

 
 

Alle datums

  • zondag 8 oktober 2017 10:00

Powered by iCagenda

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

dorpsraad pannerdenlogo

Activiteiten

ma di wo do vr za zo
2
Datum : maandag 2 oktober 2017
3
Datum : dinsdag 3 oktober 2017
4
5
6
7
12
13
15
16
Datum : maandag 16 oktober 2017
17
Datum : dinsdag 17 oktober 2017
18
20
22
26
28
Datum : zaterdag 28 oktober 2017
30
Datum : maandag 30 oktober 2017
31
Datum : dinsdag 31 oktober 2017

liemers logo bibliotheek

Servicepunt Pannerden

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Ambassadeur

liemers Logo

LEVEN IN DE LIEMERS, WONEN IN DE LIEMERS, RECREËREN IN DE LIEMERS, WERKEN IN DE LIEMERS