Carnaval 2018: 4 Dage de Draod Kwiet!

Categorie
Algemeen
Datum
vrijdag 9 februari 2018 00:00
E-mail
info@waoterenwiend.nl

Volledige prinsenraad, prins en adjudant op de foto in Pannerden

Carnaval barst dit jaar weer los in 't Land van Waoter en Wiend, zoals Pannerden tijdens carnaval heet. Prins Pascal de 1e , adjudant Ruben en hun gevolg gaan voorop in het feestgedruis.

Op vrijdag 9 februari is de start met een bezoek aan basisschool 't Scathe. Met een heuse optocht door het dorp worden de jeugdprins en jeugdprinses thuis opgehaald. Vervolgens zijn er diverse optredens op school kan er even flink gehost zal worden.
's Avonds wordt een bezoek gebracht aan jongerensoos de Duim. Tijdens het "Duimnaval" wordt de Prinsenraad geïnstalleerd. Dj Dennis zal er deze avond zeker een topavond van maken voor de jeugd van Pannerden en omstreken.

Zaterdag 10 februari is er een Carnavalsmis in de Martinuskerk welke uiteraard geheel in het teken van carnaval staat. Het koor Pur Sang en de carnavalsvereniging verlenen hun medewerking.. De dienst begint om 18:30 uur. Aansluitend gaat men naar residentie de Oude Waal, waar het "OER-HOLLANDS CARNAVALLEN" word. Vanaf 20:01 uur zal de zaal geopend zijn. De muziek van deze avond zal in handen zijn van DJ Deprado. De entreeprijs €7,50.

Op zondag 11 februari is de carnavalsoptocht. Inschrijven kan bij residentie de Oude Waal, tussen 11:00 en 12:00 uur. Om 12:41uur, na het overhandigen van de sleutel door een afgevaardigde van B&W Zevenaar aan Prins Pascal de 1e , zal de optocht door het dorp van start gaan. Aansluitend gaat het carnavalsfeest nog even door bij residentie de Oude Waal. Hier zal ook de prijsuitreiking zijn van de optocht. De muziek van deze middag is wederom in handen van Dj Deprado.

Maandag 12 februari is de residentie de Oude waal vanaf 13:30u geopend voor het Frühshoppen en kindercarnaval + opa en oma dag. Er is een circus, een springkussen en meerdere spellen. En natuurlijk is er in het café weer tijd voor ouderwets gezellig carnaval.

Op dinsdag 13 februari wordt carnaval afgesloten. Op deze avond wordt de orde van Paanderse prinsen uitgereikt aan oud-prins Frans de 1e. Klokslag 00:00 uur zal het "Assekruus" uitgedeeld worden door President en kroegbaas. Aansluitend is er op het dorpsplein Bacchus verbranden.

Voor meer informatie zie www.waoterenwiend.nl of mail naar info@waoterenwiend.nl kijk ook eens op onze Facebook pagina www.facebook.com/carnavalsvereniging.waoterenwiend

 

 
 

Alle datums

  • vrijdag 9 februari 2018 00:00
  • zaterdag 10 februari 2018 00:00
  • zondag 11 februari 2018 00:00
  • maandag 12 februari 2018 00:00
  • dinsdag 13 februari 2018 00:00

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!