We hebben 345 gasten en geen leden online

Spreuk van de week in Pannerden

Niemand hinkt van andermans zeer.

Piet Benning

Ook een spreuk van de week? info@pannerden.info

Ien Orde: Bierfest op 9 februari komt eraan!

Categorie
Muzikaal
Datum
zaterdag 9 februari 2019 20:00 - zondag 10 februari 2019 00:00
Locatie
Schuttersgebouw Pannerden

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang: de bouwploeg is druk bezig om de schutterstent om te toveren in één grote Bierstube en het muzikale programma wordt goed gerepeteerd. Er is voldoende bier ingekocht en de kaartverkoop loopt als een trein. Alles wijst erop dat het Bierfest weer een onvergetelijke avond gaat worden!

Na het grootte succes van het eerste Bierfest in 2017 staat de volgende editie nu voor de deur. Op zaterdag 9 februari zal vanaf 20:00 uur het dak van de schutterstent eraf gaan. Compleet in Lederhosen, Dirndls én met een grote pul bier in de hand belooft het een gezellige avond voor jong en oud te worden.

Partyband Ien Orde speelt deze avond live de beste après-ski nummers, van polka’s tot moderne hits. Samen met een populaire DJ zal het Bierfest op de dansvloer, maar ook aan de lange biertafels van begin tot het einde vol energie zitten.

Voor wie nog geen kaarten heeft gekocht: wees er snel bij! Er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar en vol = vol. De kaarten zijn in de voorverkoop voor slechts €5,- verkrijgbaar bij Cafetaria Janssen, aan de deur kosten ze €7,50. Groepen kunnen de kaarten ook bestellen via ienordepannerden@gmail.com

 
 

Alle datums

  • Van zaterdag 9 februari 2019 20:00 tot zondag 10 februari 2019 00:00

dorpsraad pannerdenlogo

Activiteiten

liemers logo bibliotheek

Servicepunt Pannerden

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Ambassadeur

liemers Logo

LEVEN IN DE LIEMERS, WONEN IN DE LIEMERS, RECREËREN IN DE LIEMERS, WERKEN IN DE LIEMERS