We hebben 150 gasten en geen leden online

Spreuk van de week in Pannerden

Bij een familieruzie zijn het de buren die luisteren.

Piet Benning

Ook een spreuk van de week? info@pannerden.info

Gelderse Poort Wandeltocht

Categorie
Sportief
Datum
zaterdag 8 juni 2019 07:00

Gelderse Poort Wandeltocht op 8 en 9 juni 2019.

Ook dit jaar organiseert het Toeristisch Informatie Centrum ’t Gelders Eiland te Tolkamer weer de Gelderse Poort Wandeltocht.

Deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden 5, 10, 15, 25 of 40 km lang. De geweldige natuur van het Gelders Eiland is zeker de moeite van het verkennen waard, dus kom van de bank en geniet samen met honderden andere wandelliefhebbers van de weidse vergezichten, kersenboomgaarden, dijken en rivieren. De tocht start in Pannerden en u wandelt richting de Duitse grens waarbij u een prachtig uitzicht op de Eltenberg hebt.

In dit indrukwekkende rivierenlandschap waar de Rijn (Bylands kanaal) zich vertakt in het Pannerdens Kanaal en de Waal, wordt het gebied gekenmerkt door de vele uiterwaarden en oude rivierstrangen met slingerende dijkjes, die een uitgestrekt en betoverend uitzicht bieden. Een prachtig natuurgebied met diverse flora en fauna, getekend door het alom aanwezige water, dat iedere wandelaar zeker zal weten te bekoren! Vergeet dus vooral uw fototoestel niet!

Het startpunt is bij Café/Zaal De Dijk, Kerkstraat 6 in Pannerden. Starten kan beide dagen tussen 07:00 en 13:00 uur.
De kosten voor deelname bedragen € 2,50 voor leden van de wandelbond en € 3,50 voor niet leden (bij voorkeur gepast betalen).
U ontvangt een routebeschrijving bij het startpunt.
Kijk voor meer informatie over deze leuke wandeltocht of onze andere activiteiten ook op www.gelderseiland.nl of neem contact op met het Toeristisch Informatie Centrum in Tolkamer, tel.0316-769024.

 
 

Alle datums

  • zaterdag 8 juni 2019 07:00
  • zondag 9 juni 2019 00:00

dorpsraad pannerdenlogo

Activiteiten

liemers logo bibliotheek

Servicepunt Pannerden

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!

Ambassadeur

liemers Logo

LEVEN IN DE LIEMERS, WONEN IN DE LIEMERS, RECREËREN IN DE LIEMERS, WERKEN IN DE LIEMERS