Contact

Contact

  • Hits: 6906

Pannerden.info is opgezet door vrijwilligers. Indien u iets wilt melden dan kan dat door middel van de volgende e-mailadressen:

Voor het stellen van vragen of opsturen van bijlage's, foto's, etc.

  info@pannerden.info

Voor het melden van activiteiten of verslaglegging van gehouden activiteiten

  activiteit@pannerden.info
     

De site is opgezet door/voor Pannerden. Dat betekent dat wij open staan voor suggesties, bijdrage's, etcetera geleverd vanuit de Pannerdense gemeenschap en verder!

Er gebeurd op gebied van activiteiten voldoende om dit te melden. Zo bieden wij o.a. ruimte aan non profit organisaties die geen eigen website hebben maar met regelmaat iets organiseren binnen Pannerden.

Tevens bieden wij ruimte voor het melden van activiteiten voor verenigingen en stichtingen. Hoe meer meldingen hoe completer en overzichtelijker de Activiteitenkalender wordt.

wapen-pannerden

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!