Contact

Contact

  • Hits: 6746

Pannerden.info is opgezet door vrijwilligers. Indien u iets wilt melden dan kan dat door middel van de volgende e-mailadressen:

Voor het stellen van vragen of opsturen van bijlage's, foto's, etc.

  info@pannerden.info

Voor het melden van activiteiten of verslaglegging van gehouden activiteiten

  activiteit@pannerden.info
     

De site is opgezet door/voor Pannerden. Dat betekent dat wij open staan voor suggesties, bijdrage's, etcetera geleverd vanuit de Pannerdense gemeenschap en verder!

Er gebeurd op gebied van activiteiten voldoende om dit te melden. Zo bieden wij o.a. ruimte aan non profit organisaties die geen eigen website hebben maar met regelmaat iets organiseren binnen Pannerden.

Tevens bieden wij ruimte voor het melden van activiteiten voor verenigingen en stichtingen. Hoe meer meldingen hoe completer en overzichtelijker de Activiteitenkalender wordt.

wapen-pannerden

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!