Contact

Sponsoren

  • Hits: 25028

Onze Sponsoren.

Dat er ondernemers actief zijn binnen Pannerden zal u vast niet verwonderen. Op deze pagina kunt u kennis maken met een aantal ondernemers die zowel binnen als buiten Pannerden actief zijn. Tevens zijn dit de sponsoren van Pannerden.info en mede dankzij de ondersteuning van deze ondernemers kunnen wij als vrijwillige enthousiastelingen er zorg voor dragen dat Pannerden meer en meer digitaal op de kaart wordt gezet.

Tevens bied deze pagina de mogelijkheid om door te klikken naar de website van de ondernemer zelf zodat u nog meer specifieke informatie of contactgegevens kunt opvragen. Zo werkt het internet voor 100% mee aan een professioneel netwerk van echte Pannerdense ondernemers. Pannerden.info wordt gesteund door de volgende ondernemers:

John Kummeling Bouw en Onderhoud.

Geert van Marwijk Glas en Schilderwerken.

The-Ma Party Productions

Autobedrijf Peter Geurtz

Perry Kersten Totaal Installaties

Allround van der Kroon

Cafetaria Janssen

Olthof Elektra

 

 

John Kummeling Bouw en Onderhoud.

Bouw-en Onderhoudsbedrijf John Kummeling, met ruim 18 jaar bouwervaring, is het bedrijf als u op zoek bent naar iemand die in één keer de klus kan klaren. Indien gewenst kan een verbouwingsproject van A tot Z door mij begeleid worden. Met zeer veel aandacht voor uw persoonlijke wensen, kwaliteit, detail en duidelijke afspraken is dit uiteraard de basis voor een geslaagd project. Het bestellen van benodigde apparatuur en materialen wordt vanzelfsprekend ook voor u geregeld. U kunt bij mij terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Ik werk zowel voor particulieren als het bedrijfsleven.
Hierbij staan vakwerk en professionaliteit hoog in het vaandel. Zowel kleine als grote projecten kunnen worden uitgevoerd.

Klik hier om naar de website van JK Bouw en Onderhoud te gaan.

 

Geert van Marwijk Glas en Schilderwerken.

In 1994 zijn we gestart met ons eigen schildersbedrijf en na 5 jaar uitgebreid met een winkel. Van oudsher was het ook een schilderswinkel! In die jaren heeft ons bedrijf een trouwe en tevreden klantenkring opgebouwd zowel in de zakelijke sector als bij particulieren.

Wij staan voor service en kwaliteit ! “  The Finishing Touch ”

Klik hier om naar de website van Geert van Marwijk Glas en Schilderwerken te gaan te gaan.

 

The-Ma Party Productions

The-Ma Party Productions

Klik hier om naar de website van The-Ma Party Productions te gaan.

 

Autobedrijf Peter Geurtz

Met meer als 35 jaar ervaring het adres voor een nieuwe auto, betrouwbare occasion, en al het onderhoud aan uw auto, camper, caravan of motor. Sinds 1995 is autobedrijf  Peter Geurtz  gevestigd in Pannerden en heeft sindsdien een goede naam opgebouwd met zijn motto:   Goed en Goedkoop!

Klik hier om naar de site van Autobedrijf Peter Geurtz te gaan.

 

Totaalinstallaties Perry Kersten

Kersten Totaalinstallaties is een erkend gas-, waterfitters- en loodgietersbedrijf, gevestigd in Pannerden. Wij bestaan al sinds 1996 en verrichten hoogwaardige technische installatie- en loodgieterswerkzaamheden voor zowel bedrijven als particulieren.

Klik hier om naar de website van Totaalinstallaties Perry Kersten te gaan.

 

Allround van der Kroon

Allround van der Kroon in Pannerden. Een gecertificeerd installatiebedrijf waar de klant nog koning is.

Ons logo symboliseert waar wij voor staan n.l.:

+ VERTROUWEN

+ TEVREDENHEID

+ AFSPRAAK IS AFSPRAAK

Klik hier om naar de website van Allround van der Kroon te gaan.

 

Cafetaria Janssen

 

Olthof Elektra

Onze zaak bestaat al meer dan 50 jaar en staat garant voor zekerheid en vertrouwen. Wij verkopen aan particulieren en aan instellingen. Onze producten kopen wij bij de Nederlandse importeurs, zodat garantie en nazorg gewaarborgd is. Wij leveren uitsluitend de nieuwste modellen.

Klik hier om naar de Website van Olthof Elektro te gaan.

 

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!