Dorpsraad Pannerden

Dorpsraad: Stand van zaken opbaarservice in "de Pannerd"

  • Hits: 1653

Zoals u wellicht begrepen heeft was de geheel nieuwe opbaarservice in "de Pannerd" via zorginstelling Diafaan sinds een paar maanden niet meer beschikbaar. Door organisatorische wijzigingen binnen Diafaan bleek het niet mogelijk om deze service op nivo te krijgen, zodat besloten werd om deze dienst stop te zetten.

Dorpsraad Pannerden heeft haar onvrede over de ontstane situatie overgebracht aan Diafaan en gevraagd om een onderhoud teneinde deze service weer beschikbaar te krijgen.
In een gesprek met het management van Diafaan hebben zij aangegeven de hele gang van zaken zeer te betreuren en nu heel snel te zullen onderzoeken hoe de opbaarservice weer aangeboden kan worden. Daar hier echter bepaalde eisen en voorschriften aan vastzitten zal het wat tijd nodig hebben om e.e.a. deze keer ook zorgvuldig voor te bereiden.

Dorpsraad Pannerden zal deze ontwikkeling blijven volgen en hoopt dat de opbaarservice binnen ons dorp weer beschikbaar komt.Wij wensen Diafaan succes met het (wederom) opzetten hiervan.

Pannerd

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!