Heden

Vakantie 2014

  • Hits: 2831

Het is weer vakantietijd en de eerste mensen gaan op vakantie, zijn op vakantie of komen weer terug. En wat is er dan leuker als het delen van alle vakantie avonturen of momenten. Geen ouderwetse dia presentatie op een koude winteravond maar gewoon vanaf de computer, tablet of smartphone. Ook vakantiefoto's om te delen? Stuur een mailtje en alles kump goed!

Familie Hermsen was in Playa D'en Bossa in Ibiza en kwamen daar tegen...

Nienke Armin Fleur 17-7-2014 Ushuaia Ibiza Nigel de Jong Ibiza 2014 Wendy van Dijk Ibiza 2014
Armin van Buuren. Even op de foto... En daar was Nigel de Jong.. en ook Wendy van Dijk!

ibiza 2014 pannerden

En natuurlijk genieten van zon, zee en strand. Ingezonden door Arno Hermsen.

 

tenerife pannerden

Een foto gemaakt in Tenerife. Geplaatst via facebook door Mery van den Brink

 

wijnvat pannerden

Je moet echt veel tijd hebben om hem leeg te maken. Opname in een wijnkelder in Altenburg oost Duitsland. Ingezonden door Piet Benning

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!