Heden

Dossier: Wegversmalling - Gesloten!

  • Hits: 2303

pannerden

Onderwerp:

Deze versmalling op de Hoogeweg heeft bijgedragen aan de veiligheid van de tijdelijke bewoners die gehuisvest waren in de houten noodgebouwen en units. Dat zijn in eerste instantie de leerlingen van Basisschool 't Scathe geweest en de bewonners van het huidige Woon Service Centrum. Later hebben hier ook nog tijdelijk de bewoners van Subenhara gewoond. Nu staan de noodgebouwen leeg en zijn de units verwijdert.

Probleem:

De drempel fungeert nog prima maar de versmalling is overbodig geworden en is een nadeel voor met name de fietsers.

Acties:

Het verwijderen van de versmalling.

Aanvulende informatie:

Nog geen, behalve het aanmaken van dit dossier. Weet u hoe dit aan te pakken? Geef dit aan ons door via: info@pannerden.info

Lezersreactie:

"Door de wegversmalling wordt de inrit van noodgebouw gebruikt als vlug strook voor automobilisten. Het gaat vaak erom wie laat wie voor gaan bij benadering wegversmalling,en de buurtbus stopt daar ook nog. De blokken beton hebben de hoogte om met trapper van de fiets tegen aan te stoten met alle gevolgen van dien. Opruimen dus."

Update 27 augustus 2013:

Hij is opgeheven! Met ingang van deze datum is de versmalling verwijdert. recentelijk waren de blokken nog geherposotioneerd en vastgelijmd, vandaag zijn ze weg! Het dossier is gesloten!

panneren drempel weg

 

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!