Activiteiten & Evenementen

Activiteiten: Afval ophaaldagen 2017 in kalender

  • Hits: 412

bin iconOok voor 2017 hebben wij weer alle activiteiten met betrekking tot de ophaaldagen van GFT, restafval, PMD en oud papier in onze Activiteiten kalender geplaatst.

Hierdoor heeft u een makkelijk overzicht per week, maand, jaar wanneer de ophaaldagen zijn voor Pannerden. Er zijn ophaaldagen voor het buitengebied alsmede voor binnen de bebouwde kom.

Klik op deze link om de Afvalwijzer 2017 van Rijnwaarden te zien of te Downloaden!

 

Melden van uw Activiteiten:

Ook voor 2017 kunnen Activiteiten gemeld worden zodat deze in onze Activiteiten Kalender geplaatst worden. Hierdoor een duidelijk overzicht van alle Pannerdense Activiteiten. Bovendien kan uw activiteit ook als artikel geplaatst worden waardoor uw activiteit nog meer aandacht krijgt. Artikelen die wij publiceren worden ook gedeeld via Facebook!

Gratis en voor niets!

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!