Activiteiten & Evenementen

"Kijk eens in je keukenkastje" actie 't Scathe 2016

  • Hits: 354

voedsel2

Laat deze mensen niet in de steek en schenk een beetje vreugde in de donkere maanden die komen. Onder het motto “Kijk eens in je Keukenkastje”wisten de kinderen van ’t Scathe donderdagmorgen 22 december hun ingezamelde voedselpakketten met overtuiging en enthousiasme in te laden. Onder begeleiding van de vrijwilligers Voedselbank Arnhem konden de kinderen de gevulde kisten met voedsel aan bieden. Deze verzamelde pakketten worden naar de voedselbank Arnhem gebracht. Op dit verzamelpunt waar alles samenkomt worden door vrijwilligers verpakt, en daarna bezorgt aan de mensen die hier voor in aanmerking komen. Door deze jaarlijkse ondersteuning schenken wij de minder bedeelde op deze manier in de donkeren tijden voor wat vreugde.

In ons rijke land is de voedselbank helaas nog hard nodig. De Voedselbank verzamelt allereerst voedsel en stelt daarvan vervolgens voedselpakketten beschikbaar als tijdelijk ondersteuning (maximaal 3 jaar) voor gezinnen, huishoudens en personen die niet in staat zijn te voorzien in hun primaire dagelijkse voedselbehoefte. Momenteel ontvangen 120 gezinnen een voedselpakket, mede dankzij de steun van vele gulle gevers.

p>voedsel2 p>voedsel2 p>voedsel2 p>voedsel2 p>voedsel2

Tekst en foto's: Frans Willmemsen.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!