Activiteiten & Evenementen

"Kijk eens in je keukenkastje" actie 't Scathe 2016

  • Hits: 396

voedsel2

Laat deze mensen niet in de steek en schenk een beetje vreugde in de donkere maanden die komen. Onder het motto “Kijk eens in je Keukenkastje”wisten de kinderen van ’t Scathe donderdagmorgen 22 december hun ingezamelde voedselpakketten met overtuiging en enthousiasme in te laden. Onder begeleiding van de vrijwilligers Voedselbank Arnhem konden de kinderen de gevulde kisten met voedsel aan bieden. Deze verzamelde pakketten worden naar de voedselbank Arnhem gebracht. Op dit verzamelpunt waar alles samenkomt worden door vrijwilligers verpakt, en daarna bezorgt aan de mensen die hier voor in aanmerking komen. Door deze jaarlijkse ondersteuning schenken wij de minder bedeelde op deze manier in de donkeren tijden voor wat vreugde.

In ons rijke land is de voedselbank helaas nog hard nodig. De Voedselbank verzamelt allereerst voedsel en stelt daarvan vervolgens voedselpakketten beschikbaar als tijdelijk ondersteuning (maximaal 3 jaar) voor gezinnen, huishoudens en personen die niet in staat zijn te voorzien in hun primaire dagelijkse voedselbehoefte. Momenteel ontvangen 120 gezinnen een voedselpakket, mede dankzij de steun van vele gulle gevers.

p>voedsel2 p>voedsel2 p>voedsel2 p>voedsel2 p>voedsel2

Tekst en foto's: Frans Willmemsen.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!