Activiteiten & Evenementen

Een bedankje vanuit Stichting Kinderboerderij Pannerden

  • Hits: 475

Afbeelding stichting kinderboerderij Pannerden

Pannerden, augustus 2017.

Hierbij willen we alle mensen bedanken die, op welke manier dan ook, hebben bijgedragen tot een overweldigend resultaat voor het behoud van de Kinderboerderij in ons dorp.


De totale aktie heeft ruim € 4.000,= opgeleverd, o.a. door de ansichtkaartenaktie van de leerlingen van ‘t Scathe, een spontane aktie van kinderdagverblijf ‘de Boefies’ en de opbrengst van de melkbus op de aktiviteitenmiddag.


Tevens willen we alle sponsors, groot en klein, ontzettend bedanken voor hun bijdragen. Het heeft onze verwachtingen overtroffen.


Tot eind september houdt Coop Pannerden een statiegeldaktie, waarbij u uw statiegeldbonnetje in kunt leveren. De opbrengst is voor de Kinderboerderij.


Het hele project heeft ook een aantal enthousiaste mensen opgeleverd die binnenkort een gloednieuw bestuur gaan vormen en met frisse moed de lopende zaken op zullen pakken. Zij zullen zich t.z.t. kenbaar maken via deze site.


Nogmaals dank aan iedereen, en we mogen stellen dat Pannerden weer eens heeft laten zien dat een klein dorp GROOT kan zijn!

Comité Kinderboerderij Pannerden.

Download de brief!

Tagged under Sociaal

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!