Activiteiten & Evenementen

Een bedankje vanuit Stichting Kinderboerderij Pannerden

  • Hits: 424

Afbeelding stichting kinderboerderij Pannerden

Pannerden, augustus 2017.

Hierbij willen we alle mensen bedanken die, op welke manier dan ook, hebben bijgedragen tot een overweldigend resultaat voor het behoud van de Kinderboerderij in ons dorp.


De totale aktie heeft ruim € 4.000,= opgeleverd, o.a. door de ansichtkaartenaktie van de leerlingen van ‘t Scathe, een spontane aktie van kinderdagverblijf ‘de Boefies’ en de opbrengst van de melkbus op de aktiviteitenmiddag.


Tevens willen we alle sponsors, groot en klein, ontzettend bedanken voor hun bijdragen. Het heeft onze verwachtingen overtroffen.


Tot eind september houdt Coop Pannerden een statiegeldaktie, waarbij u uw statiegeldbonnetje in kunt leveren. De opbrengst is voor de Kinderboerderij.


Het hele project heeft ook een aantal enthousiaste mensen opgeleverd die binnenkort een gloednieuw bestuur gaan vormen en met frisse moed de lopende zaken op zullen pakken. Zij zullen zich t.z.t. kenbaar maken via deze site.


Nogmaals dank aan iedereen, en we mogen stellen dat Pannerden weer eens heeft laten zien dat een klein dorp GROOT kan zijn!

Comité Kinderboerderij Pannerden.

Download de brief!

Tagged under Sociaal

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!