Activiteiten & Evenementen

’t Land van Waoter & Wiend maakt zich op voor pronkzitting 2017

  • Hits: 529

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 november wordt er weer de jaarlijkse pronkzitting in ’t Land van Waoter & Wiend gehouden.
De organisatie is in handen van de gelijknamige carnavalsvereniging ’t Land van Waoter & Wiend, in samenwerking met cabaretgroep OKO. Hoogtepunt van deze gezellige avond vol zang, dans, sketch en buut is de bekendmaking van de nieuwe prins of prinses. Nadat afscheid is genomen van Prins Frans 1e, zal traditiegetrouw halverwege de avond tijdens het spektakelnummer de nieuwe prins(es) te voorschijn komen.

De voorbereidingen voor de pronkzitting zijn intussen in volle gang, het schuttersgebouw van Claudius Civilis wordt in korte tijd omgetoverd tot een waar theater, voorzien van allerlei licht en geluidseffecten. Michiel Loef, president van de carnavalsvereniging, gaat er vanuit dat het ook dit jaar weer 2 avonden volle bak wordt en roept alle Waotermennekes en Waoterwiefkes op om op maandag 30 Oktober de plaatsen te komen bespreken.

Tijdens deze avond kunnen alle Waoterlanders weer hun lidmaatschap verlengen en direct plaatsen reserveren voor de pronkzitting. Het schuttersgebouw is op maandag 30 Oktober geopend vanaf 19.00 uur en aansluitend zal de plaatsbespreking beginnen. De toegangsprijs voor de pronkzitting bedraagt, € 12,- men is dan tevens lid. Dit jaar wederom speciaal voor onze dorpsgenoten die wat beperkter zijn, wat het lopen of het gehoor betreft, is er de voorrangsregeling omdat wij van mening zijn dat de pronkzitting voor eenieder toeganklijk moet zijn! U kunt tot en met vrijdag 27 oktober contact opnemen met Sander Meulebeek 06-10613716. Samen bespreekt u de mogelijkheden om een plaats te reserveren op de pronkzittingavond van vrijdag 24 november.

 Prinsenraad BLAUW 800x600

Enquête woonvisie: Doe mee!

Voor ons als Dorpsraad is het belangrijk om ook uw mening te vragen als het over wonen gaat. Door het invullen van deze 5-10 minuten durende enquête, helpt u om een beter beeld te krijgen over uw ideeën en belevenis rondom het thema woonvisie en leefbaarheid.

Klik hier om naar de enquête te gaan!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!