Activiteiten & Evenementen

Kofferbakverkoop Pannerden

  • Hits: 1201

kofferbakverkoop

Op zondag 25 augustus 2019 organiseert de Stichting Toeristisch Informatiecentrum ‘t Gelders Eiland voor de 23ste keer de jaarlijkse kofferbakmarkt en dus gaan de kofferbakken weer open in het centrum van Pannerden. Er staan ruim 100 auto’s die hun 2de hands waren verkopen en daarmee is het een van de grootste in het oosten van Gelderland.


De kofferbakverkoop van Pannerden is bij velen een bekend evenement. Het is een hele gezellige en gemoedelijke markt in de historische kern van het dorp. Al snuffelend tussen alle curiosa vindt u altijd iets van uw gading. Van porselein en kristal tot boeken, (kinder)kleding en speelgoed te veel om op te noemen, zolang het maar ik de kofferbak past. Wat u er echter niet vindt dat zijn meubelen, witgoed, levende dieren en etenswaar maar wel een hele boel gezelligheid.


De markt start om 11:00 en duurt tot 16:00 uur en de toegang is gratis
Mocht u een plaats willen reserveren om deel te nemen aan de kofferbakverkoop dan kunt u zich vanaf 1 augustus inchrijven via website. Een plaats kost € 10,00 en er wordt een borg van € 20,00 gevraagd. Als u de plaats netjes achter laat krijgt u die aan het eind van de dag weer terug. Beide bedragen kunnen alleen contant en gepast betaald worden.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met het Toeristisch Informatiecentrum ‘t Gelders Eiland in Tolkamer www.gelderseiland.nl

Tagged under Toerisme Sociaal

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!