Activiteiten & Evenementen

Terugblik zwerfafval opruimen 2012

  • Hits: 6418

Zaterdag 10 maart vond de de jaarlijkse opruimactie van de gemeente Rijnwaarden plaats.

Om 9 uur verzamelden ruim 25 vrijwilligers uit de gehele gemeente zich in het Dorpshuis van Aerdt. Na een kopje koffie of thee opende Margriet Schellekens de dag. Meteen daarna werden de routes verdeeld onder de vrijwilligers. Bepakt en bezakt met vuilniszakken, knijpers, handschoenen en veel enthousiasme vertrok iedereen naar zijn/haar route.

Mijn route bestond uit een stuk van de Batavenweg, van de benzinepomp van Goris tot de kruising van de Batavenweg/Herwensedijk. Samen met Ria, Henk en Henk (beiden uit Lobith) hebben we 8 vuilniszakken vol afval verzameld. Om 12 uur was iedereen weer terug in Aerdt waar we heerlijke soep gegeten hebben.

Het was een gezellige morgen en dankzij de vele vrijwilligers ziet de gemeente er weer schoon uit !

Marika Pes

 

Het totale aantal deelnemers bedroeg 42. De werkgroep zwerfvuil is blij met zo'n grote opkomst. Natuurlijk verwachten we volgend jaar een nog grotere opkomst. Helaas constateert zij ook dat ons mooie buitengebied o.a. de Lobberdenseweg gebruikt wordt als stortplaats in plaats van genieten van de mooie natuur en rust. We vonden er complete zakken met vuilnis, tapijten, winterjas, dakbedekkingen e.d.

Margriet Schellekens

2012-03
2012-03 (1)
2012-03 (2)
2012-03 (3)
2012-03 (4)
zwerfvuil
zwerfvuil2
1/7 
start stop bwd fwd

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!