Activiteiten & Evenementen

Jeugd Dynamictennis Pajodos in het nieuw.

  • Hits: 1863

De jeugdleden van Dynamictennis vereniging Pajodos uit Pannerden en hun trainers zijn door de firma HAVE-IT bedrijfssoftware met vestigingen in Doetinchem en Ede in het nieuw gestoken.Dynamic Tennis

Op de foto ziet u mevrouw van Halteren die namens de sponsor de nieuwe shirts kwam overhandigen aan de jeugdleden en hun trainers.

Graag wil de dynamictennis vereniging via deze weg de firma HAVE-IT nogmaals hartelijk bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en mede door hun steun kunnen wij verder bouwen aan een dynamische en sterke jeugdafdeling.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!