Activiteiten & Evenementen

Jeugdtoernooi Pajodos in Lichtenvoorde

  • Hits: 1871

Zondag 16 oktober heeft de jeugdafdeling van dynamictennis vereniging Pajodos met 8 spelers succesvol deelgenomen aan een jeugdtoernooi. Het toernooi werd georganiseerd door tafeltennisvereniging Litac. Er namen 4 verenigingen deel aan het toernooi. Wat jeugd betreft staat dynamictennis nog in de kinderschoenen. Daarom geeft de deelname van 24 jeugdspelers (tot 17 jaar) hoop voor de toekomst.

DSC02567
DSC02573
DSC02576
1/3 
start stop bwd fwd
Er werd gespeeld in 3 klassen: A, B, en de C klasse. Voor de indeling werd gekeken naar leeftijd en behaalde resultaten in het verleden. Het programma bestond uit s'morgens een dubbeltoernooi, en in de middag een afsluitend enkeltoernooi. In de A-klasse behaalde Rick Stevens een mooie 2e plaats. En in de B-Klasse werd Lonneke Harmsen verdienstelijk 2e. Beide spelersgaan met een mooie beker naar huis. Ook de andere spelers behaalden een goed resultaat, waarbij genoemd mag worden dat Shirley van Deelen verdienstelijk debuteerde in de A-klasse met een 6e plaats. Ook het debuut van de jongste speler, Jochem Harmsen, met 8 jaar, in de C-klasse met 2 overwinningen was zeer verdienstelijk. Iedereen bedankt voor deze mooie, sportieve dag.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!