Activiteiten & Evenementen

Jeugdtoernooi Pajodos in Lichtenvoorde

  • Hits: 1831

Zondag 16 oktober heeft de jeugdafdeling van dynamictennis vereniging Pajodos met 8 spelers succesvol deelgenomen aan een jeugdtoernooi. Het toernooi werd georganiseerd door tafeltennisvereniging Litac. Er namen 4 verenigingen deel aan het toernooi. Wat jeugd betreft staat dynamictennis nog in de kinderschoenen. Daarom geeft de deelname van 24 jeugdspelers (tot 17 jaar) hoop voor de toekomst.

DSC02567
DSC02573
DSC02576
1/3 
start stop bwd fwd
Er werd gespeeld in 3 klassen: A, B, en de C klasse. Voor de indeling werd gekeken naar leeftijd en behaalde resultaten in het verleden. Het programma bestond uit s'morgens een dubbeltoernooi, en in de middag een afsluitend enkeltoernooi. In de A-klasse behaalde Rick Stevens een mooie 2e plaats. En in de B-Klasse werd Lonneke Harmsen verdienstelijk 2e. Beide spelersgaan met een mooie beker naar huis. Ook de andere spelers behaalden een goed resultaat, waarbij genoemd mag worden dat Shirley van Deelen verdienstelijk debuteerde in de A-klasse met een 6e plaats. Ook het debuut van de jongste speler, Jochem Harmsen, met 8 jaar, in de C-klasse met 2 overwinningen was zeer verdienstelijk. Iedereen bedankt voor deze mooie, sportieve dag.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!