Activiteiten & Evenementen

RKPSC eert jubilarissen

  • Hits: 2451

rkpsc jubi 

Op de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging RKPSC uit Pannerden afgelopen zondag eerde de club, zoals gebruikelijk, de jubilarissen.
Dit jaar werden een viertal leden in de bloemen gezet en voorzien van het felbegeerde jubileumspeldje, vanwege het feit, dat zij 40 jaar lid zijn van RKPSC: Boudewijn van der Kroon, Matthé van Riswijk, Stan Wezendonk en Fons Bouman.

De volgende leden werden geëerd vanwege hun 25-jarig lidmaatschap van RKPSC:
Jo van Ophuizen, Martijn Hondijk, Luuk Wezendonk en Antoine Wildenbeest.

Naast de versierselen en bloemen werden ze in het zonnetje gezet door mooie woorden van RKPSC-voorzitter Toon Egging.

Op de foto:
Zittend: Fons Bouman (links) en voorzitter Toon Egging
Staand vlnr: Antoine Wildenbeest, Martijn Hondijk, Luuk Wezendonk, Boudewijn van der Kroon, Stan Wezendonk en Matthé van Riswijk.

Tagged under Sport

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!