Activiteiten & Evenementen

Winnaar ballonnenwedstrijd van de Workshop

  • Hits: 1542
Ballonnenwedstrijd_1
Ballonnenwedstrijd_2
Ballonnenwedstrijd_3
Ballonnenwedstrijd_4
Ballonnenwedstrijd_5
Ballonnenwedstrijd_6
Ballonnenwedstrijd_7
1/7 
start stop bwd fwd

De "Workshopdag" eind 2012 begon met een ballonnenwedstrijd.
Binnen één week kwamen er al kaartjes retour, vanuit Oost Nederland t/m omgeving Düsseldorf. Wekelijks kwamen er 2 tot 5 kaartjes binnen.
Van de 28 kaartjes die terugkwamen was er één helemaal over Sauerland heen gevlogen. Deze ballon heeft 243 km afgelegd wat een enorme afstand is.

De winnende ballon was afkomstig van Jens Grob , 4 jaar oud uit Pannerden.
Natuurlijk werd Jens met zijn familie uitgenodigd door Kinderopvang Humanitas om op BSO Jungle/ Kinderdagverblijf 't Zönneke zijn prijs in ontvangst te nemen.
Dit was een feestelijke gebeurtenis, onder het genot van een taartje kreeg Jens de prijs, de hele BSO vierde natuurlijk ook feest, Jens was er erg blij met zijn prijs.

Wij bedanken nogmaals alle verenigingen en ondernemers voor hun inzet, zonder hen zou deze dag niet zo'n groot succes zijn geworden.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!