Activiteiten & Evenementen

Samenvatting Darttoernooi 2013

  • Hits: 2408

Dart-iconZaterdag 26 januari was het dan weer zover, voor de liefhebbers was er door dartclub Pannerden een leuk darttoernooi georganiseerd voor de inwoners van Pannerden.
Voorafgaand aan het toernooi, hoor je al veel mensen praten over het toernooi, men wil graag meedoen en willen zich al opgeven middels de voorinschrijving.

De, in eigen beheer zijnde, dartbanen worden weer uit de opslag gehaald en de opbouw kan beginnen.
In de zaal bij Wim Reijmer zijn 10 dartbanen opgebouwd, mooie stalen banen met dartbord, lamp, schrijfbord en benodigd schrijfgerei. dartbaanOm 19.00 uur begon de opgave, inmiddels was het 19.45 uur en er hadden zich 32 mensen opgegeven.
Helaas viel het aantal deelnemers tegen, gezien de vele reacties van mensen voorafgaand aan het toernooi.
Als dartclub vinden we dat natuurlijk erg jammer, men vraagt wanneer we weer zo'n toernooi gaan organiseren.
De mooie dartposters prijken aan de deuren of muren van de plaatselijke middenstand. Maar de animo blijkt op zo'n avond dan toch beperkt.
Aan de PR rond zo'n toernooi kan het dan niet liggen, maar waaraan wel is voor ons een raadsel. Ondanks de lage opkomst was het een mooi toernooi, met 8 poules van 4, waarvan 1 damespoule werd menig wedstrijd gegooid. De winnaars van het darttoernooi waren:
Sofian van Ophuizen als winnaar van de verliezerspoule,
Belinda Robinson als winnares van de damespoule.

En de dartkampioen van Pannerden 2013 is Leo Roverts jr.

Volgend jaar zal DCP weer een darttoernooi organiseren in januari, dus wie er mee wil doen is van harte welkom! John Kummeling, voorzitter DCP

Voor meer info over DCP: www.dcpannerden.nl

 

 

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!