Activiteiten & Evenementen

Samenvatting Darttoernooi 2013

  • Hits: 2473

Dart-iconZaterdag 26 januari was het dan weer zover, voor de liefhebbers was er door dartclub Pannerden een leuk darttoernooi georganiseerd voor de inwoners van Pannerden.
Voorafgaand aan het toernooi, hoor je al veel mensen praten over het toernooi, men wil graag meedoen en willen zich al opgeven middels de voorinschrijving.

De, in eigen beheer zijnde, dartbanen worden weer uit de opslag gehaald en de opbouw kan beginnen.
In de zaal bij Wim Reijmer zijn 10 dartbanen opgebouwd, mooie stalen banen met dartbord, lamp, schrijfbord en benodigd schrijfgerei. dartbaanOm 19.00 uur begon de opgave, inmiddels was het 19.45 uur en er hadden zich 32 mensen opgegeven.
Helaas viel het aantal deelnemers tegen, gezien de vele reacties van mensen voorafgaand aan het toernooi.
Als dartclub vinden we dat natuurlijk erg jammer, men vraagt wanneer we weer zo'n toernooi gaan organiseren.
De mooie dartposters prijken aan de deuren of muren van de plaatselijke middenstand. Maar de animo blijkt op zo'n avond dan toch beperkt.
Aan de PR rond zo'n toernooi kan het dan niet liggen, maar waaraan wel is voor ons een raadsel. Ondanks de lage opkomst was het een mooi toernooi, met 8 poules van 4, waarvan 1 damespoule werd menig wedstrijd gegooid. De winnaars van het darttoernooi waren:
Sofian van Ophuizen als winnaar van de verliezerspoule,
Belinda Robinson als winnares van de damespoule.

En de dartkampioen van Pannerden 2013 is Leo Roverts jr.

Volgend jaar zal DCP weer een darttoernooi organiseren in januari, dus wie er mee wil doen is van harte welkom! John Kummeling, voorzitter DCP

Voor meer info over DCP: www.dcpannerden.nl

 

 

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!