Activiteiten & Evenementen

Pajodos, afdeling gym overhandigt cheque van €560,- aan fietsers Alpe d’HuZes.

  • Hits: 1663

alp

Op woensdag 27 februari heeft de afdeling Gym van Pajodos uit Pannerden een cheque ter waarde van €560,- overhandigd aan Anthony Berendsen, Marcel Vogel, Johnny Jansen en Jan Polman, die op 5 en 6 juni a.s. de Alpe d'HuZes gaan fietsen.

Zes keer zullen zij met hun team de berg Alpe d'Huez beklimmen om geld in te zamelen voor onderzoek naar en de strijd tegen kanker. Dit geldbedrag is tot stand gekomen tijdens de laatste sportinstuif die tijdens de schoolvakanties georganiseerd wordt door turnvereniging Pajodos. Daarbij werd geld ingezameld door o.a. het schminken van de kinderen, het verkopen van popcorn en van door de kinderen zelf versierde stenen.

Pajodos wenst de heren heel veel succes tijdens de Alpe d'HuZes!

Tekst: PR Pajodos afdeling gym.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!