Activiteiten & Evenementen

Vryleve Doet

  • Hits: 1666
11
32
42
45
48
53
64
75
84
93
99
01/11 
start stop bwd fwd

Onder de naam VL Doet (Vryleve Doet) hebben 12 medewerkers van Vryleve op vrijdag 15 maart de handen uit de mouwen gestoken op het schoolplein en visvijver van Hengelsportvereniging De Rietvoorn te Pannerden. De actie NL Doet van het Oranjefonds heeft hiertoe geïnspireerd. Doel van de actie was om in 1 ochtend sport en spel voor de kinderen in de buitenlucht te bevorderen. Zij werden geassisteerd door leden van de hengelsportvereniging "De Rietvoorn" en de ouderen vereniging van basisschool 't Scathe Pannerden.

VISSTEIGER en PLEINSPELEN.
Aan de visvijver werd door de medewerkers van Vryleve voor, met name, de jonge leden van de hengelsportvereniging "De Rietvoorn" een nieuwe vissteiger aan de vijver aangelegd. Op het schoolplein verschenen aan de voor- en achterzijde enkele kleurige pleinspelen. De houten zitbanken rondom de bomen werden ook onder handen genomen.

MATERIALEN GESPONSORD.
Materialen, diensten en gereedschappen zoals een graafmachine werden voor niets of met korting aan Vryleve geleverd door veelal plaatselijke ondernemers. De medewerkers van Vryleve kregen deze ochtend samen wat anders te doen dan het gewone werk.

Het bestuur van HSV "De Rietvoorn" dankt Vryleve voor het plaatsen van deze vissteiger voor de jeugdleden.

Tekst en foto's: Frans Willemsen.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!