Activiteiten & Evenementen

Vryleve Doet

  • Hits: 1611
11
32
42
45
48
53
64
75
84
93
99
01/11 
start stop bwd fwd

Onder de naam VL Doet (Vryleve Doet) hebben 12 medewerkers van Vryleve op vrijdag 15 maart de handen uit de mouwen gestoken op het schoolplein en visvijver van Hengelsportvereniging De Rietvoorn te Pannerden. De actie NL Doet van het Oranjefonds heeft hiertoe geïnspireerd. Doel van de actie was om in 1 ochtend sport en spel voor de kinderen in de buitenlucht te bevorderen. Zij werden geassisteerd door leden van de hengelsportvereniging "De Rietvoorn" en de ouderen vereniging van basisschool 't Scathe Pannerden.

VISSTEIGER en PLEINSPELEN.
Aan de visvijver werd door de medewerkers van Vryleve voor, met name, de jonge leden van de hengelsportvereniging "De Rietvoorn" een nieuwe vissteiger aan de vijver aangelegd. Op het schoolplein verschenen aan de voor- en achterzijde enkele kleurige pleinspelen. De houten zitbanken rondom de bomen werden ook onder handen genomen.

MATERIALEN GESPONSORD.
Materialen, diensten en gereedschappen zoals een graafmachine werden voor niets of met korting aan Vryleve geleverd door veelal plaatselijke ondernemers. De medewerkers van Vryleve kregen deze ochtend samen wat anders te doen dan het gewone werk.

Het bestuur van HSV "De Rietvoorn" dankt Vryleve voor het plaatsen van deze vissteiger voor de jeugdleden.

Tekst en foto's: Frans Willemsen.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!