Activiteiten & Evenementen

AED klaar voor gebruik.

  • Hits: 1868
Onder het toeziend ook van burgemeester Mark Slinkman is zaterdag j.l. in het centrum van Pannerden de AED geplaatst, waarvoor cabaretgroep Ons Kent Ons zich sterk heeft gemaakt. Deze defibrillator is mogelijk gemaakt door verschillende instanties en verenigingen die het uiteindelijke bedrag bij elkaar hebben gebracht. Deze sponsors zijn:

Gemeente Rijnwaarden

Jongerensoos 'de Duim'

Stichting PIT

Dijkencross Pannerden

Woonstichting Vryleve

Schuttersgilde 'Claudius Civilis'

Cabartegroep O.K.O.

Carnavalsvereniging 'Land van Waoter & Wiend'

The-Ma Party Productions

H.G.J. Arentz Accounts

'Zorggroep Diafaan'

Een gedeelte van de kosten is opgebracht door een eerdere collecte van O.K.O.


V.l.n.r. Chantal Wesselkamp, burgemeester Slinkman en Theo Gunsing (secretaris EHBO-Pannerden)

Inmiddels is de AED door EHBO-Pannerden aangemeld bij www.aed-alert.nl. Dat betekent dat iedereen in Pannerden, die in het bezit is van een AED-certificaat, zich aan kan melden bij deze site. Zodra er een melding binnenkomt bij 112 worden via AED-alert deze bevoegde personen ingeschakeld om met de AED hulp te gaan verlenen.

Chantal Wesselkamp, één van de initiatiefnemers namens O.K.O., is blij dat het projekt uiteindelijk met succes is afgerond. "De AED hangt aan de buitenkant van het schuttersgebouw, dus centraler kan bijna niet", aldus een trotse Wesselkamp.

Met het projekt (inclusief een beveiligde ophangkast) was een bedrag van in totaal € 2.900,00 gemoeid.

Lees ook: OKO overhandigd AED

Lees ook: Vrijwilligers gezocht voor bedienen AED

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!