Activiteiten & Evenementen

AED klaar voor gebruik.

  • Hits: 1908
Onder het toeziend ook van burgemeester Mark Slinkman is zaterdag j.l. in het centrum van Pannerden de AED geplaatst, waarvoor cabaretgroep Ons Kent Ons zich sterk heeft gemaakt. Deze defibrillator is mogelijk gemaakt door verschillende instanties en verenigingen die het uiteindelijke bedrag bij elkaar hebben gebracht. Deze sponsors zijn:

Gemeente Rijnwaarden

Jongerensoos 'de Duim'

Stichting PIT

Dijkencross Pannerden

Woonstichting Vryleve

Schuttersgilde 'Claudius Civilis'

Cabartegroep O.K.O.

Carnavalsvereniging 'Land van Waoter & Wiend'

The-Ma Party Productions

H.G.J. Arentz Accounts

'Zorggroep Diafaan'

Een gedeelte van de kosten is opgebracht door een eerdere collecte van O.K.O.


V.l.n.r. Chantal Wesselkamp, burgemeester Slinkman en Theo Gunsing (secretaris EHBO-Pannerden)

Inmiddels is de AED door EHBO-Pannerden aangemeld bij www.aed-alert.nl. Dat betekent dat iedereen in Pannerden, die in het bezit is van een AED-certificaat, zich aan kan melden bij deze site. Zodra er een melding binnenkomt bij 112 worden via AED-alert deze bevoegde personen ingeschakeld om met de AED hulp te gaan verlenen.

Chantal Wesselkamp, één van de initiatiefnemers namens O.K.O., is blij dat het projekt uiteindelijk met succes is afgerond. "De AED hangt aan de buitenkant van het schuttersgebouw, dus centraler kan bijna niet", aldus een trotse Wesselkamp.

Met het projekt (inclusief een beveiligde ophangkast) was een bedrag van in totaal € 2.900,00 gemoeid.

Lees ook: OKO overhandigd AED

Lees ook: Vrijwilligers gezocht voor bedienen AED

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!