Activiteiten & Evenementen

Actie Eilandrijders en Coop voor Alpe d'Huzes

  • Hits: 1832

Op zaterdag 27 april organiseren de Eilandrijders en Coop Pannerden een gezamenlijke sponsordag voor Alpe d'Huzes.

 

Op die dag kan er door jong en oud worden gefietst om de snelste tijd te laten noteren. Hierbij wordt er in een jeugdklasse gefietst voor kinderen tot en met 12 jaar, en een klasse voor iedereen die ouder is dan 12 jaar.Er worden 3 prijzen ter beschikking gesteld.

Vanaf 10.00uur kan er volop gestreden worden om de snelste wielrenner. De laatste wielrenner stapt om 15.00 uur van de fiets.

 

DSC01211

 Coop Pannerden stelt maar liefst 3 prijzen ter beschikking voor de winnaars ter waarde van € 75,-, €50,- en € 25,-. Tevens sponsort Coop een bedrag van € 475,-.

Deelname kost EUR 2,50 voor de jeugd en EUR 5,00 voor iedereen ouder dan 12 jaar.

Ook is er een kraamverkoop met een aantal heerlijke franse artikelen.

Daarnaast worden er nog twee acties gehouden waarbij de klanten van Coop hun statiegeld kunnen doneren voor dit doel. Dit is van maandag 22 april t/m maandag 29 april en van maandag 3 juni t/m zaterdag 8 juni.

De wedstrijdfietsen en de inrichting in de supermarkt zijn gratis ter beschikking gesteld door tweewieler Witjes in Groessen.

 

Hopenlijk wordt zaterdag en de daaropvolgende weken een succes zodat de Eilandrijders straks trots en tevreden op de fiets de Alpe d'Huzes kunnen gaan beklimmen.

 

De Eiland rijders bestaan uit:

Marcel Anthony Jan Johnny

 Marcel Vogel                          Anthony Berendsen                       Jan Polman                            Johnny Jansen

 

De Eilandrijders en Coop hopen op een grote opkomst en deelname zodat zij een mooi bedrag kunnen overmaken naar het Koningin Wilhelmina Fonds in de strijd tegen kanker. 

 

Klik hier omde pagina van de Eilandrijders te bekijken.

Binnenkort een interview met Johnny Jansen van de Eilandrijders over hun deelname op Pannerden.info.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!