Activiteiten & Evenementen

Lekker Badmintonnen bij Pajodos

  • Hits: 1911
foto1
foto2
foto3
foto4
foto5
foto6
1/6 
start stop bwd fwd

De zomer komt er weer aan en wat is er dan leuker dan een partijtje badmintonnen. Dat we in Pannerden al bijna 25 jaar een badminton vereniging hebben zal de meeste dan ook niet ontgaan zijn. Het is een ideale sport om zowel op enkel als in dubbel verband te spelen.

Elke Donderdag avond trainen zowel de jeugd alsmede de senioren (19-22 uur). We spelen alleen recreatief, dus niet in competieverband.

 

Verder hebben we een actief bestuur met activiteitencommissie die zorgt voor de nodige variatie en activteiten gedurende het seizoen zoals:

- Sinterklaas activiteit

- Oliebollentoernooi in samenwerking met Herwen

- Partner toernooi voor senioren

- Handicap toernooi voor jeugd en senioren

- Vriend en vriendinnentoernooi

- Seizoensafsluiting met feest voor jeugd en seniorensenioren

 

Bij speciale gelegenheden worden er voor de jeugd als de senioren zoals clinics verzorgd door de nederlandse badminton top. Loop gewoon eens op Donderdag binnen als je een indruk wilt krijgen, en uiteraard is het altijd toegestaan een paar keer mee te spelen om te kijken of het je bevalt.

Voor meer informatie verwijs is jullie graag naar de pajodos website, afdeling badminton. Hier vindt je de lestijden, fotos, het bestuur, maar ook introductiefilmpjes met handigheden en tips.

 

Alvast veel plezier tijdens het badmintonnen deze zomer, en hoop jullie binnenkort in de sporthal te mogen begroeten.

Groeten,
Mike Krabben


Weblink: http://www2.pajodos.nl/Badminton

Tagged under Sport

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!