Activiteiten & Evenementen

Lekker Badmintonnen bij Pajodos

  • Hits: 1863
foto1
foto2
foto3
foto4
foto5
foto6
1/6 
start stop bwd fwd

De zomer komt er weer aan en wat is er dan leuker dan een partijtje badmintonnen. Dat we in Pannerden al bijna 25 jaar een badminton vereniging hebben zal de meeste dan ook niet ontgaan zijn. Het is een ideale sport om zowel op enkel als in dubbel verband te spelen.

Elke Donderdag avond trainen zowel de jeugd alsmede de senioren (19-22 uur). We spelen alleen recreatief, dus niet in competieverband.

 

Verder hebben we een actief bestuur met activiteitencommissie die zorgt voor de nodige variatie en activteiten gedurende het seizoen zoals:

- Sinterklaas activiteit

- Oliebollentoernooi in samenwerking met Herwen

- Partner toernooi voor senioren

- Handicap toernooi voor jeugd en senioren

- Vriend en vriendinnentoernooi

- Seizoensafsluiting met feest voor jeugd en seniorensenioren

 

Bij speciale gelegenheden worden er voor de jeugd als de senioren zoals clinics verzorgd door de nederlandse badminton top. Loop gewoon eens op Donderdag binnen als je een indruk wilt krijgen, en uiteraard is het altijd toegestaan een paar keer mee te spelen om te kijken of het je bevalt.

Voor meer informatie verwijs is jullie graag naar de pajodos website, afdeling badminton. Hier vindt je de lestijden, fotos, het bestuur, maar ook introductiefilmpjes met handigheden en tips.

 

Alvast veel plezier tijdens het badmintonnen deze zomer, en hoop jullie binnenkort in de sporthal te mogen begroeten.

Groeten,
Mike Krabben


Weblink: http://www2.pajodos.nl/Badminton

Tagged under Sport

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!