Activiteiten & Evenementen

Terugblik Koninginnebal & dag

  • Hits: 1479

Op dinsdag 30 april hebben we in Pannerden de laatste koninginnedag gevierd.

We begonnen natuurlijk de avond ervoor met een oranje bal, dat heel goed bezocht werd. Ook waren er die avond de huldigingen voor onze jubilarissen, er werden leden gehuldigd die 40 en 50 en 60 jaar lid zijn van ons gilde.

De band maakte er weer een mooi feest van. Ook hebben we deze avond aangekondigd dat we op ons feest van 29 en 30 juni, op 29 juni een wereld record willen zetten, met zo veel mogelijk mensen proosten met een schobbelertje.

Op 30 april was er om 11.00 de rondgang door Pannerden, met de harmonie Wilhelmina, en schuttersgilde Claudius Civilis, we werden gevolg door meer dan 100 kinderen, met versierde fietsen en steps, buggy ,etc.

Na de vendelhulde zijn er door de kinderen om 12.00 de oranje ballonnen los gelaten voor de wedstrijd wie het verste komt. Daarna was er een parcours met oud Hollandse spelen, verzorgd door de senaat en officieren, het parcours was in elkaar gezet door senator Frans Gasseling. Hierna was het nog zeer gezellig op
het terras met een hapje, drankje , en leuke muziek.

Ook zijn er deze 3 dagen nog volop kaarten verkocht voor het jubileum feest van 29 juni, van af nu zijn deze te koop bij Cafetaria Janssen te Pannerden € 10.

Het was voor de schutterij weer lang geleden dat we het feest op 30 april hebben geregeld, we hebben vele positieve reactie ontvangen, maar mocht je ideeën hebben voor volgend jaar laat het ons weten.

Albert Janssen.

Bezoek ook de Website van Claudius Civilis

 

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!