Activiteiten & Evenementen

Ondanks Topbands geen drukte

  • Hits: 18960

Zoals gebruikelijk met Pasen weer een leuke avond georganiseerd. Twee voortreffelijke bands in huis tegen een enorm lage entree (slechts € 5,00 p.p.) De nodige reclame gemaakt d.m.v. stukjes in diverse kranten waarvan sommige zelfs met foto, posters opgehangen. Vermeldingen op diverse sites zoals Pannerden.info, de Pauwengaard, de Oude Waal.nl. Ook bekend gemaakt via Hyves, MSN en Twitter. En om zeker te weten dat iedereen het wist een advertentie in het parochieblad.

De avond begon om 20.30 uur en alles was in gereedheid gebracht om er een leuke avond van te maken. Albert, Rozemiek, Bob, Melvin, iedereen was er klaar voor. Rond 22.30 uur waren er inclusief de bands zo'n vijftig (ja u leest het goed 50) gasten aanwezig waarvan driekwart van buiten Pannerden.

Ondanks dat de aanwezigen het prima naar hun zin hadden, denk je toch bij jezelf, heeft het nog wel zin om iets te organiseren.Want voor zo'n kleine groep mensen kost het toch wel erg veel energie en geld. Op deze manier zal er straks niet veel meer te doen zijn in Pannerden. DUS als er iets georganiseerd wordt in ons dorp, laat je dan ook even zien.

Piet Groenen

{jcomments on}

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!