Activiteiten & Evenementen

BSO’s malen mee!

  • Hits: 1205

Kinderopvang Humanitas probeert in haar activiteiten samenwerking te zoeken met lokale verenigingen of ondernemers.

Zowel Buitenschoolse Opvang De Overlaat, De Jungle & De Kameleon hebben in de zomervakantie gezamenlijke allerlei leuke activiteiten op het programma staan, het bezoeken van de Tolhuys Coornmolen was er één van.

molenbezoek3

De molenaar vertelt alle kinderen vol enthousiasme over het ontstaan van de molen, deze dateert al uit 1888, de restauratie die pas afgerond is en wat ze op dit moment allemaal nog doen.

Hoe werkt een molen, wat moet je doen om iets gemalen te krijgen, de kinderen mogen overal aan zitten en meehelpen.

Dat er in deze prachtige rond stenen beltmolen ook nog eens heerlijke, lokaal gemaakte producten verkocht worden is een leuk extraatje.

Voor de kinderen een interessante leuke excursie en ook veel geleerd. Dankzij deze samenwerking hebben we kunnen genieten van dit leuke uitje en we kunnen iedereen aanraden de molen met een bezoekje te vereren.

Voor meer informatie, zie www.kinderopvanghumanitas.nl

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!