Activiteiten & Evenementen

BSO’s malen mee!

  • Hits: 1175

Kinderopvang Humanitas probeert in haar activiteiten samenwerking te zoeken met lokale verenigingen of ondernemers.

Zowel Buitenschoolse Opvang De Overlaat, De Jungle & De Kameleon hebben in de zomervakantie gezamenlijke allerlei leuke activiteiten op het programma staan, het bezoeken van de Tolhuys Coornmolen was er één van.

molenbezoek3

De molenaar vertelt alle kinderen vol enthousiasme over het ontstaan van de molen, deze dateert al uit 1888, de restauratie die pas afgerond is en wat ze op dit moment allemaal nog doen.

Hoe werkt een molen, wat moet je doen om iets gemalen te krijgen, de kinderen mogen overal aan zitten en meehelpen.

Dat er in deze prachtige rond stenen beltmolen ook nog eens heerlijke, lokaal gemaakte producten verkocht worden is een leuk extraatje.

Voor de kinderen een interessante leuke excursie en ook veel geleerd. Dankzij deze samenwerking hebben we kunnen genieten van dit leuke uitje en we kunnen iedereen aanraden de molen met een bezoekje te vereren.

Voor meer informatie, zie www.kinderopvanghumanitas.nl

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!