Activiteiten & Evenementen

OKO overhandigd AED

  • Hits: 2053

Op vrijdag 29 april, tijdens het traditionele Koninginnebal van schuttersgilde Claudius Civilis in Pannerden, werd namens cabaretgroep Ons Kent Ons een AED overhandigd aan de E.H.B.O. afdeling Pannerden.
Dankzij verschillende sponsoren werd door OKO in totaal een bedrag van € 2.900,00 bij elkaar gebracht waardoor ook een beveiligde ophangkast aangeschaft kon worden.
Op de foto overhandigd schutterskoningin Chantal Wesselkamp namens OKO de AED aan EHBO-voorzitter David Ravenhorst en secretaris Theo Gunsing (links).
De AED zal binnenkort aan de buitenzijde van het schuttersgebouw worden opgehangen. Zodra de AED door de EHBO is aangemeld bij 'AED-alert' kunnen vrijwilligers (in het bezit van een AED-certificaat) zich ook aanmelden.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!