Activiteiten & Evenementen

BSO vist niet achter het net!

  • Hits: 1151

Kinderopvang Humanitas probeert in haar activiteiten samenwerking te zoeken met lokale verenigingen of ondernemers.

Zowel Buitenschoolse Opvang De Overlaat, De Jungle & De Kameleon hebben in de zomervakantie gezamenlijke allerlei leuke activiteiten op het programma staan, vissen onder begeleiding was er één van.

Hengelsport Federatie Arnhem leverde kosteloos alle materialen, zodat we ook echt goed konden vissen.

HSV De Rietvoorn Pannerden kwamen met echte vissers om de kinderen alles te leren, van haakjes aan de hengels maken tot het aas eraan doen. Dat er daadwerkelijk grote vissen aan de haak geslagen werden was een grote beloning, we hebben de vissen vervolgens netjes vrij gelaten.

Ook hiervan leren de kinderen genieten van de vrije natuur en haar mogelijkheden.

Dankzij deze samenwerkingen hebben we kunnen genieten van dit leuke uitje en willen alle kinderen, jongens en meisjes, graag nogmaals op deze manier manier vissen.

Voor meer informatie, zie www.kinderopvanghumanitas.nl

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!