Activiteiten & Evenementen

Terugblik Zomerfeest 2013

  • Hits: 1476

Zomerfeest 2013

De 24ste editie van het zomerfeest in Pannerden heeft weer plaatsgevonden op 13 en 14 juli 2013. Wederom was dit weer een succes! 

Zaterdagavond brak het feest los op het feestterein onder de muzikale begeleiding van Allround Coverband Boundless. Tijdens deze avond kon men gezellig een drankje drinken en genieten van gevarieerde muziek. Ook was er een cocktailbar en een lasershow.

Zondag was er vanaf 12.00 uur een braderie door het hele dorp en een oldtimer treffen. De auto's waren vanaf het dorpsplein te bezichtigen. Op het feestterein kon men onder het genot van een drankje en het prachtige weer van  Bigband Melody & Rhythm en DJ Pieter Troost genieten. Rond 17.00 uur was het jaarlijkse zomerfeest weer op zijn einde.

Volgend jaar vieren wij ons jubileum, jij komt toch ook?

pannerden.info zomerfeest1      pannerden.info zomerfeest2      pannerden.info zomerfeest3

Voor meer informatie over het zomerfeest en de foto's ga naar www.zomerfeestpannerden.nl

Je kunt ons ook volgen op Twitter @Zomer_Feest of op Facebook.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!