Activiteiten & Evenementen

Terugblik Zomerfeest 2013

  • Hits: 1444

Zomerfeest 2013

De 24ste editie van het zomerfeest in Pannerden heeft weer plaatsgevonden op 13 en 14 juli 2013. Wederom was dit weer een succes! 

Zaterdagavond brak het feest los op het feestterein onder de muzikale begeleiding van Allround Coverband Boundless. Tijdens deze avond kon men gezellig een drankje drinken en genieten van gevarieerde muziek. Ook was er een cocktailbar en een lasershow.

Zondag was er vanaf 12.00 uur een braderie door het hele dorp en een oldtimer treffen. De auto's waren vanaf het dorpsplein te bezichtigen. Op het feestterein kon men onder het genot van een drankje en het prachtige weer van  Bigband Melody & Rhythm en DJ Pieter Troost genieten. Rond 17.00 uur was het jaarlijkse zomerfeest weer op zijn einde.

Volgend jaar vieren wij ons jubileum, jij komt toch ook?

pannerden.info zomerfeest1      pannerden.info zomerfeest2      pannerden.info zomerfeest3

Voor meer informatie over het zomerfeest en de foto's ga naar www.zomerfeestpannerden.nl

Je kunt ons ook volgen op Twitter @Zomer_Feest of op Facebook.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!