Activiteiten & Evenementen

Verdwalen op de bekende weg

  • Hits: 1674
mc01
mc02
mc03
mc04
mc05
mc07
mc08
mc09
mc10
mc11
mc12
mc13
mc14
01/13 
start stop bwd fwd

Vrijdag 27 september heeft Pannerden in het teken van de dementieweek gestaan. Dit in samenwerking met o.a Heukelemhof( Liemerije), Nova zorgboerderij hebben samen met MoniCare verschillende activiteiten georganiseerd. Zo kon men kennis maken met de duofietsen en kon men deelnemen aan een toneelstuk (opgevoerd door medewerkers van MoniCare). Het thema was "The Magic of dementia".

De doelstelling was het publiek te laten voelen hoe het voelt om dement te worden, maar ook hoe het voelt om, om te gaan met mensen met dementie. Er werden vier scènes uit het alledaagse leven van een thuiswonende vrouw, moeder met dementie na te spelen daarbij werd deze problematiek realistisch vertaald. De reacties van het publiek waren zeer positief.

Tekst en foto's: Frans Willemsen

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!