Activiteiten & Evenementen

Verdwalen op de bekende weg

  • Hits: 1640
mc01
mc02
mc03
mc04
mc05
mc07
mc08
mc09
mc10
mc11
mc12
mc13
mc14
01/13 
start stop bwd fwd

Vrijdag 27 september heeft Pannerden in het teken van de dementieweek gestaan. Dit in samenwerking met o.a Heukelemhof( Liemerije), Nova zorgboerderij hebben samen met MoniCare verschillende activiteiten georganiseerd. Zo kon men kennis maken met de duofietsen en kon men deelnemen aan een toneelstuk (opgevoerd door medewerkers van MoniCare). Het thema was "The Magic of dementia".

De doelstelling was het publiek te laten voelen hoe het voelt om dement te worden, maar ook hoe het voelt om, om te gaan met mensen met dementie. Er werden vier scènes uit het alledaagse leven van een thuiswonende vrouw, moeder met dementie na te spelen daarbij werd deze problematiek realistisch vertaald. De reacties van het publiek waren zeer positief.

Tekst en foto's: Frans Willemsen

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!