Activiteiten & Evenementen

Projecten in 2010 gesteund door PIT

  • Hits: 1936
Namens het bestuur van Pit en de dames van het winkeltje willen wij alle mensen die het afgelopen jaar goede tweedehands kleding en artikelen voor het winkeltje hebben gegeven hartelijk bedanken.

We hopen ook het komende jaar op uw spulletjes te kunnen rekenen.

In 2010 werden onderstaande projecten gesteund.

Artsen zonder Grenzen €500,-

Handen ineen voor Gambia €500,-

Pater Nijsten Suriname €500,-

Liliane Fonds €500,-

MOV Herveld Tanzania €500,-

St. Luangwavallei Zambia(Ed Vreman) €500,-

Little Bridge in Armenië €500,-

Cycling out of Poverty €500,-

Stichting TESS €500,-

Missisi Compound (Ed Vreman) €500,-

Totaal donaties aan Derde Wereld € 5000.-

In Pannerden steunden we de Kinderboerderij(o.a. voor een nieuwe duiventil), de Zonnebloem afd. Herwen,Aerdt en Pannerden, St. Nicolaascomité, de Lourdes actie, stichting vakantiespelen, dodenherdenking . De Pannerd en Heukelumshof kregen resp. een boekenkastje en plantenbon t.g.v. de ingebruikname van de nieuwbouw.

Het bloemenwapen werd weer ingeplant. De overtollige kleding wordt verkocht, het geld wordt gebruikt voor een nieuw op te zetten jongerenproject.

Totaalbedrag van deze donaties € 2.112.-

Tevens werd er in 2010 meegewerkt aan de actie zwerfvuil.

Ook in 2010 kwam er dus ,mede met uw hulp, heel wat tot stand. Breng a.u.b. uw kleding naar ons. Wij zijn U dan zeer dankbaar. Onze dank gaat vooral ook uit naar de fam. Arentz die ons de ruimte beschikbaar stelt om ons werk te doen. Het winkeltje is open op woensdag,vrijdag en zaterdag.

Nogmaals bedankt!

Bets Verstraten, secretaris PIT

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!