Activiteiten & Evenementen

Projecten in 2010 gesteund door PIT

  • Hits: 1970
Namens het bestuur van Pit en de dames van het winkeltje willen wij alle mensen die het afgelopen jaar goede tweedehands kleding en artikelen voor het winkeltje hebben gegeven hartelijk bedanken.

We hopen ook het komende jaar op uw spulletjes te kunnen rekenen.

In 2010 werden onderstaande projecten gesteund.

Artsen zonder Grenzen €500,-

Handen ineen voor Gambia €500,-

Pater Nijsten Suriname €500,-

Liliane Fonds €500,-

MOV Herveld Tanzania €500,-

St. Luangwavallei Zambia(Ed Vreman) €500,-

Little Bridge in Armenië €500,-

Cycling out of Poverty €500,-

Stichting TESS €500,-

Missisi Compound (Ed Vreman) €500,-

Totaal donaties aan Derde Wereld € 5000.-

In Pannerden steunden we de Kinderboerderij(o.a. voor een nieuwe duiventil), de Zonnebloem afd. Herwen,Aerdt en Pannerden, St. Nicolaascomité, de Lourdes actie, stichting vakantiespelen, dodenherdenking . De Pannerd en Heukelumshof kregen resp. een boekenkastje en plantenbon t.g.v. de ingebruikname van de nieuwbouw.

Het bloemenwapen werd weer ingeplant. De overtollige kleding wordt verkocht, het geld wordt gebruikt voor een nieuw op te zetten jongerenproject.

Totaalbedrag van deze donaties € 2.112.-

Tevens werd er in 2010 meegewerkt aan de actie zwerfvuil.

Ook in 2010 kwam er dus ,mede met uw hulp, heel wat tot stand. Breng a.u.b. uw kleding naar ons. Wij zijn U dan zeer dankbaar. Onze dank gaat vooral ook uit naar de fam. Arentz die ons de ruimte beschikbaar stelt om ons werk te doen. Het winkeltje is open op woensdag,vrijdag en zaterdag.

Nogmaals bedankt!

Bets Verstraten, secretaris PIT

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!