Activiteiten & Evenementen

1e Sportinstuif nieuwe schooljaar weer een groot succes!

  • Hits: 1585

De eerste sportinstuif van dit schooljaar was weer een groot succes. Ruim 100 kinderen deden mee met klimmen, klauteren en spelen in de Pauwengaard.

pannerden sportinstuif1            pannerden sportinstuif2

De sportinstuif wordt georganiseerd door Pajodos afdeling gym. Het is voor kinderen t/m groep 8 uit Rijnwaarden. De entree bedraagt €2,50. Dit is inclusief drinken en iets lekkers. De sportinstuif vind (bijna altijd) plaatst op een woensdag in de schoolvakantie. Voor datums en informatie kun je kijken op de activiteitenkalender van deze site.

pannerden sportinstuif3

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!