Activiteiten & Evenementen

1e Sportinstuif nieuwe schooljaar weer een groot succes!

  • Hits: 1633

De eerste sportinstuif van dit schooljaar was weer een groot succes. Ruim 100 kinderen deden mee met klimmen, klauteren en spelen in de Pauwengaard.

pannerden sportinstuif1            pannerden sportinstuif2

De sportinstuif wordt georganiseerd door Pajodos afdeling gym. Het is voor kinderen t/m groep 8 uit Rijnwaarden. De entree bedraagt €2,50. Dit is inclusief drinken en iets lekkers. De sportinstuif vind (bijna altijd) plaatst op een woensdag in de schoolvakantie. Voor datums en informatie kun je kijken op de activiteitenkalender van deze site.

pannerden sportinstuif3

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!