Activiteiten & Evenementen

Terugblik landelijke schoonmaakactie

  • Hits: 20221

Zaterdag 12 maart 2011 vond de jaarlijkse schoonmaakactie in heel Nederland plaats. Ook in onze gemeente hebben diverse vrijwilligers de handen uit de mouwen gestoken en zijn aan het opruimen geslagen.

Het was voor mij de eerste keer dat ik hier aan deelnam.

Om 9.00 verzamelde iedereen zich in Aerdt, na een kop koffie, vertrok ieder in 3- of 4tallen naar een stuk buitengebied.

Wij hadden het stuk dijk vanaf de Deukerdijk tot aan Kandia als 'opruimgebied'. Bepakt en gezakt met vuilniszakken, handschoenen en grijpers zijn we aan de wandel gegaan. Vooral de buitenkant van de dijk lag vol rommel, heel veel aangespoeld materiaal als gevolg van het hoge water. We hebben 7 vuilniszakken vol rommel verzameld.

Om 12.00 was iedereen weer terug in Aerdt waar we een heerlijke kop soep kregen.

Het was een gezellige morgen, het weer was ons goed gezind. Volgende jaar misschien weer ?

Marika.

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!