Activiteiten & Evenementen

Terugblik landelijke schoonmaakactie

  • Hits: 20062

Zaterdag 12 maart 2011 vond de jaarlijkse schoonmaakactie in heel Nederland plaats. Ook in onze gemeente hebben diverse vrijwilligers de handen uit de mouwen gestoken en zijn aan het opruimen geslagen.

Het was voor mij de eerste keer dat ik hier aan deelnam.

Om 9.00 verzamelde iedereen zich in Aerdt, na een kop koffie, vertrok ieder in 3- of 4tallen naar een stuk buitengebied.

Wij hadden het stuk dijk vanaf de Deukerdijk tot aan Kandia als 'opruimgebied'. Bepakt en gezakt met vuilniszakken, handschoenen en grijpers zijn we aan de wandel gegaan. Vooral de buitenkant van de dijk lag vol rommel, heel veel aangespoeld materiaal als gevolg van het hoge water. We hebben 7 vuilniszakken vol rommel verzameld.

Om 12.00 was iedereen weer terug in Aerdt waar we een heerlijke kop soep kregen.

Het was een gezellige morgen, het weer was ons goed gezind. Volgende jaar misschien weer ?

Marika.

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!