Activiteiten & Evenementen

25 jaar Zonnebloem in Herwen, Aerdt en Pannerden!

  • Hits: 15138

In maart 2011 bestaat de Zonnebloem afdeling Herwen, Aerdt en Pannerden (HAP) al weer 25 jaar. In deze periode zijn er voor "onze gasten", de ouderen, eenzamen en mensen met een beperking, veel activiteiten georganiseerd. Denk hier aan vakanties in binnen - en buitenland, lezingen over de Liemers, films, picknicks, bingo's en muziek - en zanguitvoeringen. De bootdagtocht van de Zonnebloem is een begrip in heel Nederland en de stamppot buffetten van zaal "de Oude Waal" zijn dat in onze regio!

 

Ook zijn er in de afgelopen 25 jaar vele duizenden bezoeken van onze vrijwilligers geweest om onze gasten nog wat extra gezelligheid te brengen. Om dit jubileum een echt feestelijk tintje te geven willen we als afdeling onze gasten en vrijwilligers, een "mooi dagje uit" bezorgen. We hebben zelf een deel van de financiën beschikbaar maar helaas, zoals bij elke kleine vereniging, niet helemaal genoeg!

We gaan dan ook het bedrijfsleven in onze dorpen aanschrijven om een eenmalige sponsoring te vragen voor dit jubileum. Met dat geld willen we met 2 bussen naar een leuk museum in de regio waar we naast oude ambachten, speelgoed en oude inrichtingen van winkels en werkplaatsen, ook een lunch kunnen gebruiken. In totaal hebben we ruim 100 gasten, inclusief de bijna 20 vrijwilligers die veel van hun vrije tijd aan onze gasten besteden. We hopen er, samen met het bedrijfsleven uit onze dorpen, voor onze gasten en vrijwilligers een onvergetelijke dag van te maken!

Op naar de volgende 25 jaar, waarin de hechte samenwerking die ontstaan is tussen onze dorpen, zich nog verder zal verdiepen m.b.t. onze Zonnebloem afdeling!

Namens het bestuur van de afd. HAP van de Zonnebloem.

Wim Ham

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!