Activiteiten & Evenementen

Druk bezochte nieuwjaarsreceptie RKPSC

  • Hits: 2197

Pannerden-januari 2014

 jubilarissen1

Achter vlnr: Lukas Heijndermans, Marcel Aarntzen, Voorzitter Toon Egging, Fred Drost, Jan Strick en Robbie Kok.
Voor vlnr: Frans Willemsen, Theo Kummeling, Herman Ubbink en Danny Aaldering. Paul Janssen ontbrak helaas.

Op zondag 5 januari jl. heeft voetbalvereniging RKPSC haar nieuwjaarsreceptie gehouden.  De receptie werd door ruim 150 mensen bezocht. Nadat voorzitter Egging zijn nieuwjaarsrede had uitgesproken waarbij ook werd stilgestaan bij de in 2013  overleden leden was het tijd voor de jeugdvoorzitter die de stand van zaken gaf over het wel en wee van de jeugdafdeling van RKPSC.

Hierna brak het moment aan van de huldiging van maar liefst 9 jubilarissen aan waarvan 4 van 25 jaar, 4 van 40 jaar en 1 van 50 jaar. Deze mensen werden onderscheiden door het opspelden van de gebruikelijke  RKPSC speld  en een mooie bos bloemen.

Het is bij RKPSC langzamerhand traditie geworden dat een vrijwilliger van de vereniging wordt bekroond met de gouden schoen. De eer viel dit jaar te beurt aan de heer Fred Drost die voor een jaar de schoen mag houden. Fred was hiermee zeer in zijn nopjes en glunderde van oor tot oor. Ook werd het aantal vrijwilligers van 115  nog eens geprezen voor hun formidabele inzet. De voorzitter sprak tot slot ook een dankwoord uit aan de sponsoren, vrijwilligers en allen die RKPSC een warm hart toedragen.

Het hield tijdens de nieuwjaarsreceptie niet op met huldigen: Herman Ubbink werd als erelid benoemd vanwege zijn verdiensten voor de vereniging. Vooral zijn  voortdurende inzet voor verbetering van de opleiding van de jeugd loopt als een rode draad door zijn carrière.

Ook werd stil gestaan bij het afscheid van Anne Jansen als voorzitter van de Club van Honderd.

Na  al het officiële gebeuren zat de stemming er al snel in en werden er ook nog mooie prijzen verloot. Het was een mooie receptie waaruit bleek hoe groot een kleine vereniging kan zijn.

 

Artikel aangeleverd door: Toon Egging

Tagged under Sport

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!