Activiteiten & Evenementen

De Oude Waal omgetoverd in Apres Ski hut.

  • Hits: 21918
Zaterdag 19 februari is de voorgevel van café zaal de Oude Waal veranderd in een heuse Oostenrijkste Apres Ski hut. Onder aanvoering van prins Mark 1e, zelf technisch werkvoorbereider bij van Campen Bouw in Zelhem, is er met hulp van familie, vrienden en bestuur CV een sterk staaltje bouwkunst geleverd. Van 's morgens vroeg tot laat in de middag is er gewerkt aan de nieuwe gevel, zodat degene die het nog niet wist er nu niet meer onderuit kan; Carnaval komt er aan!
~660
~661
~662
~663
~664
~665
~666
~670
~671
~672
~673
~674
~675
~676
01/14 
start stop bwd fwd

Naast de bouw van de ski hut zal er binnenkort nog meer worden gebouwd, de carnavalsvereniging heeft net als vorig jaar alle vriendengroepen uit Pannerden uitgenodigd om samen wat te gaan bouwen. Was het vorig jaar nog een bierstube, dit jaar zal er een echte Alpen Express gemaakt worden, welke op zaterdagavond zijn ronde door 't Land van Waoter & Wiend zal maken. Het concept is het zelfde, de CV zorgt voor de materialen en het idee, de vriendengroepen bedenken onderling een bouwplan en gaan aan de slag, met als eindresultaat de Alpen Express. Van dinsdag 1 maart t/m donderdag 3 maart is er 's avonds tussen 19.00 uur en 22.00 uur van alles te beleven bij de Oude Waal. Naast de aangeschreven vriendengroepen is uiteraard alle hulp welkom, dus heb je zin om een avondje te komen helpen bouwen, kom dan gerust even langs.

Nadat alle bouwwerkzaamheden klaar zijn, is het vrijdag 4 maart tijd om echt met het carnavalsprogramma te beginnen en hoe toepasselijk is de leus van prins Mark 1e dan;

4 dage gin bouweri-j mar brouweri-j!

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!