Activiteiten & Evenementen

Turnvereniging Pajodos Pannerden

  • Hits: 3353

gym
Tijdens de voorronde wedstrijden voor de 5e divisie in Winterswijk op 12 januari`14 en 6e divisie in Doetinchem op 18 januari`14 heeft turnvereniging Pajodos de nodige medailles behaald.

Voor de 5e divisie deden mee:
In categorie Pupil 1 D2 hebben Babet Meurs en Jacky Heymen een goede wedstrijd geturnd en mogen trots zijn.
In categorie Pupil 2 D2 behaalde Leonie Bekker de 2e plaats en Guusje Hermsen de 3e plaats, een heel mooie prestatie meisjes, ga zo door.
In categorie Jeugd 2 hebben Mirre en Emmeley ook een goede wedstrijd geturnd, Mirre werd op sprong en vloer zelfs 1e maar ging het mis op balk.
In categorie Junior draaide Kelly Blij en Isa Vermaas een goede wedstrijd met hier en daar kleine foutjes, Isa scoorde op sprong heel goed en Kelly op brug.
Als laatste in de 5e divisie deden Lotte Janssen en Nienke ten Westeneinde mee in categorie Senior, Lotte behaalde een 2e plaats, ze hebben samen een goede prestatie geleverd.

gym3

Voor de 6e divisie deden mee:
In categorie Instap D3 behaalde Jomy te Braake de 3e plaats en deden Roos Bleumink, Kyra Mulder en Jade Jie A Sang het ook heel goed en kunnen de meiden trots zijn op zichzelf, het was hun eerste bondswedstrijd.
In de categorie Pupil 2 D3 eindigde Juul Wezendonk als 1e en Nienke de Vries als 2e, supergoed gedaan meisjes, vooral balk ging goed.
In de categorie Jeugd 2 behaalde Zoë Polman de 2e plaats en Amber Jie A Sang de 4e, wat een mooie prestatie is meisjes, vooral op brug ging het bij beide meisjes heel goed.
Als laatste in de 6e divisie deden Ellis Jansen en Lorance ten Westeneind mee in de categorie Junior, Ellis behaalde hier de 1e plaats en lorance heeft t ook goed gedaan.

Al met al 2 hele goede wedstrijden voor Pajodos en is al het goede trainen niet voor niets geweest. Dit beloofd nog wat voor de verdere wedstrijden.

IMG 3886

Artikel aangeleverd door: Dorathé Wezendonk

 

Tagged under Sport

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!