Activiteiten & Evenementen

Turnvereniging Pajodos Pannerden

  • Hits: 3271

gym
Tijdens de voorronde wedstrijden voor de 5e divisie in Winterswijk op 12 januari`14 en 6e divisie in Doetinchem op 18 januari`14 heeft turnvereniging Pajodos de nodige medailles behaald.

Voor de 5e divisie deden mee:
In categorie Pupil 1 D2 hebben Babet Meurs en Jacky Heymen een goede wedstrijd geturnd en mogen trots zijn.
In categorie Pupil 2 D2 behaalde Leonie Bekker de 2e plaats en Guusje Hermsen de 3e plaats, een heel mooie prestatie meisjes, ga zo door.
In categorie Jeugd 2 hebben Mirre en Emmeley ook een goede wedstrijd geturnd, Mirre werd op sprong en vloer zelfs 1e maar ging het mis op balk.
In categorie Junior draaide Kelly Blij en Isa Vermaas een goede wedstrijd met hier en daar kleine foutjes, Isa scoorde op sprong heel goed en Kelly op brug.
Als laatste in de 5e divisie deden Lotte Janssen en Nienke ten Westeneinde mee in categorie Senior, Lotte behaalde een 2e plaats, ze hebben samen een goede prestatie geleverd.

gym3

Voor de 6e divisie deden mee:
In categorie Instap D3 behaalde Jomy te Braake de 3e plaats en deden Roos Bleumink, Kyra Mulder en Jade Jie A Sang het ook heel goed en kunnen de meiden trots zijn op zichzelf, het was hun eerste bondswedstrijd.
In de categorie Pupil 2 D3 eindigde Juul Wezendonk als 1e en Nienke de Vries als 2e, supergoed gedaan meisjes, vooral balk ging goed.
In de categorie Jeugd 2 behaalde Zoë Polman de 2e plaats en Amber Jie A Sang de 4e, wat een mooie prestatie is meisjes, vooral op brug ging het bij beide meisjes heel goed.
Als laatste in de 6e divisie deden Ellis Jansen en Lorance ten Westeneind mee in de categorie Junior, Ellis behaalde hier de 1e plaats en lorance heeft t ook goed gedaan.

Al met al 2 hele goede wedstrijden voor Pajodos en is al het goede trainen niet voor niets geweest. Dit beloofd nog wat voor de verdere wedstrijden.

IMG 3886

Artikel aangeleverd door: Dorathé Wezendonk

 

Tagged under Sport

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!