Activiteiten & Evenementen

2014 Geschenk communiekantjes

  • Hits: 1373

2014_com1
2014_com2
2014_com3
2014_com4
2014_com5
2014_com6
1/6 
start stop bwd fwd

 

De Kinderboerderij Pannerden is op initiatief de Stichting Een Dorp waar Pit in zit geplaatst. Deze Kinderboerderij (1993) is daarna als zelfstandige Stichting verder gegaan. Vrijwilligers hebben al de jaren gezorgd voor het onderhoud van de verblijven, groenvoorziening en de dieren van het parkje.
De Kinderboerderij is vrij toegankelijk en je kan de dieren voederen bij de voederplaatsen. Op woensdagmiddag hebben de kinderen de gelegenheid om met een vrijwilliger binnen de omheining de dieren te bekijken en/of te voederen.
Centraal op de kop van de Kinderboerderij staan enkele banken en een speeltoestel. De Communiekantjes van 2014 hebben gespaard voor een goed doel.
Hun keuze is gevallen om een extra speeltoestel te schenken aan de Kinderboerderij. Tijdens de heilige Communiedienst op zondag 25 mei werd de check door de communicanten overhandigd.
Het speeltoestel is op woensdagavond 28 mei om half zeven door de communikantjes in gebruik genomen.

Tekst en foto's: Frans Willemsen

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!