Activiteiten & Evenementen

2014 Geschenk communiekantjes

  • Hits: 1332

2014_com1
2014_com2
2014_com3
2014_com4
2014_com5
2014_com6
1/6 
start stop bwd fwd

 

De Kinderboerderij Pannerden is op initiatief de Stichting Een Dorp waar Pit in zit geplaatst. Deze Kinderboerderij (1993) is daarna als zelfstandige Stichting verder gegaan. Vrijwilligers hebben al de jaren gezorgd voor het onderhoud van de verblijven, groenvoorziening en de dieren van het parkje.
De Kinderboerderij is vrij toegankelijk en je kan de dieren voederen bij de voederplaatsen. Op woensdagmiddag hebben de kinderen de gelegenheid om met een vrijwilliger binnen de omheining de dieren te bekijken en/of te voederen.
Centraal op de kop van de Kinderboerderij staan enkele banken en een speeltoestel. De Communiekantjes van 2014 hebben gespaard voor een goed doel.
Hun keuze is gevallen om een extra speeltoestel te schenken aan de Kinderboerderij. Tijdens de heilige Communiedienst op zondag 25 mei werd de check door de communicanten overhandigd.
Het speeltoestel is op woensdagavond 28 mei om half zeven door de communikantjes in gebruik genomen.

Tekst en foto's: Frans Willemsen

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!