Activiteiten & Evenementen

Multimediale Rondvaart de Rijn Verhaalt!

  • Hits: 1259

Logo TWR

Altijd al willen weten wat er al varende op de Rijn te beleven is? Dan moet je zeker mee met de rondvaart op zaterdag 21 juni. Want dan organiseert de stichting Recreatie & Toerisme Rijnwaarden in samenwerking met Rederij Witjes een leuke en informatieve rondvaart op de Rijn. Tijdens deze 2 uur durende prachtige rondvaart komt u aan de hand van oude en nieuwe filmfragmenten, foto's en leuke (streek)verhalen van alles te weten over dit bijzondere gebied rondom de Rijn, van verleden tot heden!

Tijdens de rondvaart wordt een lekker kopje koffie geschonken met daarbij een vers plakje cake. Deze rondvaart is een erg leuk alternatief als u dit gebied eens beter wilt leren kennen. De boot vertrekt om 11:00 uur en om 14:00 uur vanaf de steiger van rederij Witjes aan de Europakade 3b in Tolkamer. U wordt verzocht 10 minuten voor de tijd aanwezig te zijn. De kosten voor deze speciale rondvaart bedragen € 10,00 p.p. incl. koffie & cake.Vooraf reserveren is noodzakelijk en kan via de website www.gelderseiland.nl of bij het Toeristisch Informatiecentrum in Tolkamer tel. 0316-769024.

Kijk voor meer informatie over deze leuke rondvaart of onze andere activiteiten ook op www.gelderseiland.nl.

2014-06 DeRijnVerhaalt foto

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!