Activiteiten & Evenementen

Ledenwerving op Basischool ’t Scathe door RK Harmonie Wilhelmina Pannerden

  • Hits: 1110

Op vrijdag 13 juni is Harmonie Wilhelmina Pannerden op Basisschool ’t Scathe geweest voor haar jaarlijkse ledenwerving.

Deze bloeiende vereniging is altijd op zoek naar nieuwe leden en waar kun je die beter zoeken dan op de basisschool?

Ledenwerving Basisschool t Scathe 13 juni 2014

Wij zijn de ledenwerving begonnen met het nummer “Candy” van Robbie Williams. De kinderen waren al enthousiast toen ze zagen dat er een echt "orkest” zat maar ze werden nog enthousiaster toen “Candy” ingezet werd. Na het eerste nummer is er, door een lid van de muziekvereniging, informatie gegeven over de vereniging.

“Waar kennen jullie ons van?”, Waar komen jullie de vereniging allemaal tegen?”, zijn vragen die er gesteld zijn. Wat doet de vereniging zoal door het jaar heen en, niet geheel onbelangrijk, wat wordt er zoal voor de jeugd georganiseerd.

Tijd voor het volgende nummer, “Cupsong”. Helemaal van deze tijd dus allemaal meedoen, maar dan zonder cup.

Welke instrumenten zijn er eigenlijk allemaal aanwezig in dit orkest en hoe klinken ze?

Even kort het verschil laten horen en dan is het tijd voor het laatste nummer: “Blaasmuziek is cool”. Dit nummer heeft de dirigent van Harmonie Wilhelmina, Rudy Böhmer, de leerlingen geleerd tijdens de muziekles op school. De tekst wordt uitgedeeld en ze zingen luidkeels mee met het lied. Een mooie afsluiting.

Hopen dat er veel nieuwe leden zich aanmelden bij Harmonie Wilhelmina Pannerden……..

P6130023        P6130018

P6130019

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!