Activiteiten & Evenementen

De Oude Rijn winnaar KNBB Triatlon toernooi 2014

  • Hits: 1113

De Oude Rijn uit Pannerden (Café De Dijk) heeft voor de eerste keer sinds haar bestaan het KNBB triatlon toernooi gewonnen. Aan het toernooi dat georganiseerd werd door de KNBB afd. Doetinchem e.o. deden 42 teams mee en elk team bestond uit 3 spelers waarvan speler 1 het spelsoort libre deed en speler 2 het spelsoort bandstoten en speler 3 het spelsoort 3-banden. De eerste ronde bestond uit een uit en een thuis wedstrijd en werd gewonnen met 4-8 tegen Concordia 54 uit Hengelo. Na deze ronde volgde de knock-out ronde. Hieronder de resultaten

De Oude Rijn - De veemarkt (Doetinchem)       4-2
De Oude Rijn - Scholtenhof (Etten)   4-2
Paasberg (Terborg) - De Oude Rijn   0-6
De Ploeg (Netterden) - De Oude Rijn   2-4

Daarna de finale met 3 teams en werd gespeeld op 3 biljarts bij biljartvereniging Tuvine in Duiven.

De Oude Rijn moest het opnemen tegen twee teams van de Veemarkt uit Doetinchem.
De eerste ronden won De Oude Rijn alle twee partijen, de tweede ronden wonnen ze er een en de derde ronde wonnen ze er ook een, dus 8 punten.

Eindstand:

1. De Oude Rijn-1      8 punten
2. De Veemarkt-6   6 punten
3. De Veemarkt-2   4 punten

 

triathlon

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!