Activiteiten & Evenementen

R.K. Harmonie Wilhelmina Pannerden behaalt 1e prijs op concertconcours te Zutphen

  • Hits: 1041

Na maanden van voorbereiding is het op zaterdag 22 november tijd om te laten horen waar we zo lang voor geoefend hebben.

We vertrekken al vroeg om op tijd in Zutphen te zijn. Rustig de instrumenten uitpakken en om 13:30 mogen we inspelen. Om 14:30 nemen we plaats op het podium van Theater en Congrescentrum Hanzehof te Zutphen.

We komen uit in de 4e divisie en spelen 3 werken.
Het inspeelwerk, "Great is Thy Faithfullness" een verplicht werk, "The Fever Tree" en een vrij werk "A Discovery Fantasy".
Na het optreden begint het lange wachten. De uitslag zal pas om 19:15 bekend gemaakt worden. Na ons zijn andere verenigingen aan de beurt om hun muzikale klanken ten gehore te brengen. Om 19:15 wordt de uitslag bekend gemaakt.

We behalen 80,75 punten, wat staat voor een 1e prijs.
We keren tevreden huiswaarts en kijken terug op een mooie dag met een mooi resultaat!

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!