Activiteiten & Evenementen

R.K. Harmonie Wilhelmina Pannerden behaalt 1e prijs op concertconcours te Zutphen

  • Hits: 1064

Na maanden van voorbereiding is het op zaterdag 22 november tijd om te laten horen waar we zo lang voor geoefend hebben.

We vertrekken al vroeg om op tijd in Zutphen te zijn. Rustig de instrumenten uitpakken en om 13:30 mogen we inspelen. Om 14:30 nemen we plaats op het podium van Theater en Congrescentrum Hanzehof te Zutphen.

We komen uit in de 4e divisie en spelen 3 werken.
Het inspeelwerk, "Great is Thy Faithfullness" een verplicht werk, "The Fever Tree" en een vrij werk "A Discovery Fantasy".
Na het optreden begint het lange wachten. De uitslag zal pas om 19:15 bekend gemaakt worden. Na ons zijn andere verenigingen aan de beurt om hun muzikale klanken ten gehore te brengen. Om 19:15 wordt de uitslag bekend gemaakt.

We behalen 80,75 punten, wat staat voor een 1e prijs.
We keren tevreden huiswaarts en kijken terug op een mooie dag met een mooi resultaat!

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!