Activiteiten & Evenementen

Jeugd kookt in De Pannerd

  • Hits: 1013

De activiteiten van het jongerenwerk zijn weer begonnen en de aftrap was meer dan goed. Op woensdag 21 januari hebben ruim 30 tieners een heerlijke menu bereid in De Pannerd. Er is groentesoep gemaakt met kaasstengels, (aardappel)pannenkoeken, broodje gehakt en als toetje een lekkere pudding.

De bewoners van het zorgcentrum in Pannerden hebben samen met de tieners genoten van het eten, maar zeker ook van de gezelligheid. Wij als team van jongerencentrum De Piramide vonden het ook een fantastische middag, mede dankzij de leuke en hartelijke samenwerking met alle vrijwilligers van De Pannerd.

Volgend jaar weer?

20150121 155059     20150121 160050

 

IMG 20150121 WA0015     IMG 20150121 WA0023

Meer foto's kunt u vinden op de website van de Pyramide www.jc-piramide.nl

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!