Activiteiten & Evenementen

Jeugd kookt in De Pannerd

  • Hits: 1053

De activiteiten van het jongerenwerk zijn weer begonnen en de aftrap was meer dan goed. Op woensdag 21 januari hebben ruim 30 tieners een heerlijke menu bereid in De Pannerd. Er is groentesoep gemaakt met kaasstengels, (aardappel)pannenkoeken, broodje gehakt en als toetje een lekkere pudding.

De bewoners van het zorgcentrum in Pannerden hebben samen met de tieners genoten van het eten, maar zeker ook van de gezelligheid. Wij als team van jongerencentrum De Piramide vonden het ook een fantastische middag, mede dankzij de leuke en hartelijke samenwerking met alle vrijwilligers van De Pannerd.

Volgend jaar weer?

20150121 155059     20150121 160050

 

IMG 20150121 WA0015     IMG 20150121 WA0023

Meer foto's kunt u vinden op de website van de Pyramide www.jc-piramide.nl

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!