Activiteiten & Evenementen

Oude Rijn 1 Biljartkampioen

  • Hits: 1284

C1 biljartkampioen 2015

En dan zomaar in het voorjaar al ”EEN KAMPIOEN IN PANNERDEN!”
Inderdaad Biljartvereniging “Oude Rijn” is 31 maart kampioen geworden van de afdeling KNBB Doetinchem en omstreken C1klasse. Meteen vanaf het begin van de competitie draaide het goed bij “de Dijk”, het eerste team pakte de koppositie en bleef afwisselend op de bovenste drie plaatsen staan. Ondanks langdurige afwezigheid door ziekte van een paar spelers n.l. Frans Smolders en Henk Kummeling werd dit toch prima opgevangen door de anderen vaste teamgenoten te weten Wim Braam, Marcel Kok en Theo Vreman.

Zo wist men steeds bij de eerste drie te blijven. In een tot en met de laatste wedstrijd spannende slotfase wist men beslag te leggen op de eerste plaats. Een hele mooie prestatie voor dit seizoen 2014/2015.

Op de foto het winnende team C1klasse KNBB afdeling Doetinchem en omstreken.

Foto en tekst: Theo Vreman.

Tagged under Sport

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!