Activiteiten & Evenementen

Koningsspelen 2015 ’t Scathe

  • Hits: 1549

koningsspelen Pannerden

Ook dit jaar werden er weer de Koningsspelen gehouden door ’t Scathe.
In samenwerking met de Oudervereniging, plus een aantal extra ouders, werd er een Vossenjacht gehouden. Voordat de Vossen zich naar hun posities begaven werd er eerst rond 08.30 uur ontbeten. De leerlingen hadden zelf hun ontbijtpakketjes verzorgd en meegenomen.

Groep 8 kreeg dit jaar als taak om leerlingen van de lagere groepen te assisteren bij het uitvoeren van de opdrachten en het opspeuren van de “vossen”. Tijdens de spelen werden de leerlingen getrakteerd op zowel een dorstlesser (aangeleverd door een bakfiets) als op een lekkere appel.
Rond het middaguur vond de afronding plaats van de “vossenjacht” en werden de Koningsspelen voortgezet in e klaslokalen. Voor de organisatie was er even tijd om bij te kletsen onder het genot van een bakje koffie of thee. Allen dank voor jullie geweldige inzet!

Tekst en foto’s: Frans Willemsen.

koningsspelen01
koningsspelen02
koningsspelen03
koningsspelen04
koningsspelen05
koningsspelen06
koningsspelen07
koningsspelen08
koningsspelen09
koningsspelen10
koningsspelen11
koningsspelen12
koningsspelen13
koningsspelen14
koningsspelen15
koningsspelen16
koningsspelen17
koningsspelen18
01/18 
start stop bwd fwd

Paanderse horoscoop: Boogschutter (23 november t/m 22 december)

Paanderse horoscoop: sterrebeeld boogschutter van 23 november t/m 22 december

sterrenbeeld boogschutterDe Boogschutter is un teken ien de horoscoop die ut lastig viend om monogaam te blieve met zien drang naor avontuur. De Boogschutter hèt enorm veul behoefte aon ruumte en vrijheid (un flierefluiter). Men kan de partner nog wel uns beledige omdat de Boogschutter gin blad veur de mond nimt en (tactloos) de mening verkondig (un groote moel dus). De Boogschutter zurg dur nog wel uns veur dat de boog un bietje gespanne staet, maar ien un goed gezelschap hingt ut tuwke al whèr snel slap. Bekende Paanderse minse met ut sterrenbeeld boogschutter zien de jongste beheerder van disse website, zien taante, zien oom...

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!