Activiteiten & Evenementen

Koningsspelen 2015 ’t Scathe

  • Hits: 1515

koningsspelen Pannerden

Ook dit jaar werden er weer de Koningsspelen gehouden door ’t Scathe.
In samenwerking met de Oudervereniging, plus een aantal extra ouders, werd er een Vossenjacht gehouden. Voordat de Vossen zich naar hun posities begaven werd er eerst rond 08.30 uur ontbeten. De leerlingen hadden zelf hun ontbijtpakketjes verzorgd en meegenomen.

Groep 8 kreeg dit jaar als taak om leerlingen van de lagere groepen te assisteren bij het uitvoeren van de opdrachten en het opspeuren van de “vossen”. Tijdens de spelen werden de leerlingen getrakteerd op zowel een dorstlesser (aangeleverd door een bakfiets) als op een lekkere appel.
Rond het middaguur vond de afronding plaats van de “vossenjacht” en werden de Koningsspelen voortgezet in e klaslokalen. Voor de organisatie was er even tijd om bij te kletsen onder het genot van een bakje koffie of thee. Allen dank voor jullie geweldige inzet!

Tekst en foto’s: Frans Willemsen.

koningsspelen01
koningsspelen02
koningsspelen03
koningsspelen04
koningsspelen05
koningsspelen06
koningsspelen07
koningsspelen08
koningsspelen09
koningsspelen10
koningsspelen11
koningsspelen12
koningsspelen13
koningsspelen14
koningsspelen15
koningsspelen16
koningsspelen17
koningsspelen18
01/18 
start stop bwd fwd

Paanderse Horoscoop: Waegschaol (24 september t/m 23 oktober)

weegschaal pannerden.infoPaanderse Horoscoop: Waegschaol (23 september t/m 23 oktober)

De Waegschaal liek wel gemaak veur de liefde! De Waegschaol is un charmante partner die ok nao jaore huwelijk nog attent kan zien. De Weegschaal slit af en toe un bietje deur, dit liek wel aongebore. Mhar de Waegschaol kan daornao wel snel ien balans komme en hilt absoluut niet van probleme op ut liefdesgebied en werkt keihard om disse te veurkomme. De bille, oge, ore, moond, lippe en huid zien de erogene zones van de Waegschaal, en das un hele moel vol! Daorbi-j blief tie evenwichtig, stelt zien prioriteiten en als ut mot dan gooit ie gewich ien de strijd. Bekende Paanderse waegschaole zien de flexibele Marcel Aarntzen, huusman Hugo vd boogaard, de Sik-Erik Sommers en cooperatieve Thera Leenders!

Aanmelden Buurt WhatsApp

bwa pannerden

Doe mee en meld u aan door op het bord te klikken!